Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ti i Fikret znate vrlo dobro! Jest ovaj silu prosipao kad se sjetim
U dnevniki pricao na mobitel
Poceli su udarati jedni na druge
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako ih ne osude ( prvenstveno mislim na Novalica i Malinara ) i ako ne donesu osudjujuce presude u slucaju Memic svi mozemo komotno spakovati kofere i ispaliti se iz drzave.
Najveće ismijavanje javnosti i naroda neće biti ako ih oslobode nego ako ima izreknu neke bezvezne vremenske kazne a oni pare smitili, medjusobno podijelili pa ce malo u zatvor iz kojeg ce zbog lijepog vladanja izaci ranije i onda na uživanje u parama.
Ministrica ne provjerava namjenu naloga za uplatu jer ne odlucuje ona kome ce se sta platiti. Njeno je bilo da sprovede naloge. Ne znam cija je ideja bila nju uvlaciti u ovu pricu. Jasno je ko' dan ...SDA sa Bakirom na celu preko Novalica je nalozila da se izvuce para za stranacke troskove...jer treba tih para ,nije ih nikad viska...
Sada će se vidjeti bošnjačka ljepota kad počnu uvaljivati jedne druge. Očigledno je zamišljeno da se kola slome na seljačiću iz Srebrenice i Solaku, a da se Fadil izvuče. Sada ćete vidjeti drvlje i kamenje SDA botova na ovu dvojicu.
Solak lopov zato sve zna ovo je mali dio njegovog lopovluka
"iznos od 5 miliona ne iziskuje posebnu paznju"... Ova recenica opisuje stanje u drzavi,uzmi koliko hoces... Dovidjenja i prijatno..
Zato Solak kriminalac i organizator lopovluka sve zna. A ovo je mali dio njegovog lopovluka u fucz
Koje face da nas Bog sačuva..
Sad treba razrjesiti slucaj koji je od ovi sibicara uzeo najvise .Ali Baketov izvjestaj u javnost da Respiratori funkcjonisu kao spasijoc sibicarima izlazijo u susret.
Koji debil taj pomočnik ministra finansija. Nikad ova nazovi država neće na zelenu granu sa ovakvim debilima koji sebe stavljaju iznad zakona. Svi su zreli pola za ludnicu a druga polovica za zatvor.
koliko pare oprase krimosi svi u zatvor na duzi period.
Nemojte ih osuditi poserite se pravo na ovaj narod za sva vremena
Dobro jeli dosta sa punjenjem naslovnica sa ovim likovima?
I kad dobro pušiš,gledaj kome pušiš.
Ko je plavusa...ebes ovog krampa
Ako ne znaju sta placaju onda se to zove nesavjestan rad.
Kolko kradu, da im 5 miliona nije vrijedno paznje..