Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijenite ga! Narode, nije on predsjednik države! Ovo je diktatura!
sta ste toliko razmazeni, eto mozes hodat preko dana gdje god hoces, niko ti ne brani i vi opet kukate. mrsko vam nositi maske, sta?
@Stajnbek888,davno je napisano kako dođu tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Da bismo zaštitili imovinu, brojne objekte i slično uveli smo policijski sat. Od kada je uveden drastično je opao broj krivičnih djela. Tako da je to prvo sigurnosna mjera, prije svega za imovinu ljudi", poručio je tada Solak. KAKVE VEZE IMA IMOVINA SA SUZBIJANJEM EPIDEMIJE, STA PETLJA OVAJ?!!!
@samokažemja Tačno!
Za svaki slucaj nasipu mi se tukija
Mislim da je postalo vise nego jasno da taj covjek nema nikakva ovlastenja da ista odlucuje nego slusa kako mu se diktira. Jucer je rekao kako ce razmotriti ukidanje pol sata od 4 ilil 11 maja a onda ga ukinuo danas, kada je pustena instrukcija. Molim vas da prestanete da ovjavljujete slike doticnog jer lose utjecu na moje mentalno zdravlje.
Kako se papak naložio on bi držo vanredno stanje do penzije da bude jednom važan u životu
Ama nema sirenja zaraze debilu nedokazani !!! Prestani unistavati ovu zemlju i pusti nas da radimo !!! Ovo je neizdrzivo, je li treba na ulice da izadjemo po svoja prava?? Vi nemate nikakvu strategiju niti plan, ODLAZITE, ne unistavajte nas vise !!!
Pa ko je na kraju ukino policiski cas znali ko
Napredak..Sa dvije sedmice, na dva mjeseca 😅
koji bot
Kakva gadna njuška. Zašto ne stavi maskicu bio bi narodu ugodniji za pogledati.
Kada sam god komentarisao ovog majmuna imao sam samo jedan minus. Izgleda da me prati 😂😂😂😂
Sto se covjek ufurao nema nista gore kada se vlasti dohvate nesposobni jos sebi umisle kako rade dobro posao.Ako se ti nemozes opustiti pusti narod neka se opusta.Na kraju ce vrijeme pokazati da je Svedska nabolje poteze povukla samo zabranila veca okupljanja.
sta seres da nije policijski sat bilo bi puno zarazenih.ako ti se ide na kafu idi i umri od covida
ma cuvat cemo se mi od korone al kako se sacuvat od ovakvih mamlaza,cuj naredna dva mijeseca .
Pod hitno ukinuti sve zabrane i ograničenja.
Kae Solak Ad Hoc😂😂😂
Boli tebe racku,ti situaciju pratis iz kafane,selam solak
Haj ti vrati se u vozni park