Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vijest broj 1, primjer svima a ne sranja sa kojima nas truju u svakom dnevniku.
svaka čast, živi i zdravi bili
Nismo mi nacionalisti. Mi smo sirotinja i sve dok je tako mrzit ćemo jedni druge. U SAD, Švicarskoj, Skandinaviji, Njemačkoj žive zajedno i SRbi i Hrvati i Bošnjaci i niko nikoga ne mrzi nego se uzajamno pomažu.
Koje licemjerstvo, a pitaj ih sta je za njih Ratko i Vuk reci ce narodni heroji. A ta dvojica direktno prouzrokovala pokolj nevinih ljudi i djece. I ostavilo na desetine hiljada prezivjele djece bez doma, roditelja i normalnog zivota u njihovoj drzavi. A kobajagi oni bi da skoluju po turskoj djecu, fuj licemjeri.. A i turci ako prime tu sadaku..
Svaka cast
svi smo pravljeni od krvi i mesa!
Iako su divlji narod za razliku od ‘rvata imaju malo duse. U stvari srbi su dvodimenzionalan narod, ima ih normal nih ali i oni koji vuku gene od Vlada Tepesa. Cesto cete susresti srbina dobrog ko ljeb ali i zlog poput dzavla.
A pristali su znači, jesu ih morali puno ubjeđivati XD
Hocel se ovi iz federacije odreci Dnevnica
Mi iz pederacije smo se odrekli mnogo cega za one 4 g agresije. Ni krivi ni duzni agresori nas ubijali nazivajuci nas upravo TURCIMA..... Turska je nama duzna dok je ima.
Svaka čast gospodski potez
hoce li i klix i ostali portali isto tako ukinut reklame na clancima koji se odnose na zemljotres i slicno, ili ce stancati markice na tudjoj nesreci?
Kapa do poda,svaka čast ekipi,dajte i vi političari ,dajte neku dobru vijest,naročito ova dvojica koji rade u ineresu drugih država,a na štetu svih naroda u BiH.Vala ako se iko nakrao,otuđio,opustošio,oteo,pobio,raselio,onda ste to VI
Svaka čast. Bravo ljudi.
svaka cast
Zna li se šta koja je firma otpustila pripadnika GSS-a, koji je odsustvovao s posla radi odlaska na spašavanje u Turskoj?
Ovo bi bilo velicanstveno djelo ovih momaka da im istovremeno Mladic nije heroj,koji je krivac za hiljade bosnjacke djece. A kada bi ih upitali sta misle o njemu siguran sam da bi ga velicali.
Ne možeš se baviti ovim pozivom i biti loš, ne ide jedno sa drugim. Bez obzira na mjesto odakle dolazis i kako se zoves..