Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je totalno nesposoban i ne zasluzje da ga opet uhljebe na bilo koju poziciju. Neka ide malo u realni sektor od 8h do 16:30h nek se nauci radu i disciplini.
Amel Kovačević u BHTelecomu treba biti sljedeći smjenjen, Kovačević je fula koja će skupo na Izborima koštati NiP.
Trojka je kupila sa ulice da bi popunila mjesta tako su npr NiP zapošljavao direktore javnih preduzeća koji su već ranije imali katastrofaalne rezultate u prethodnim firmama dajte imana direktora javnih preduzeća da javnost vidi šta su sve zaposlili. Direktor elektroprivrede čovjek iz Gračanice bivši direktor vodovoda zato je sad elektroprivreda u minusu 300 miliona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi nemamo uopšte vode od nekih 23h do 6 ujutru!!! Valjda što smo na 4. spratu. m a j k u v a m v a š u!!!
Opet zaokruži trojku na izborima i nasjedi na njihovu šuplju da će zapošljavaju stručne a ne podobne pa tako Isak i njegova familija sve stručnjak do stručnjaka. Nek neko objavi imena direktora u javnom sektoru ima da se narodu oglasi vlast do kraja života. Ali postoji jedna šuplja "Ko zaposli nekog svog leti odma velikim se Bogom kunem"
Sigurno svaki dan se kupate u 23 sata navečer. U 20 sati ste već na krevetu svi.
Kid ovih ttijkada ako ne znas biti direktor onda te uhljebe u vladu.Ma bravo
Albert Anštajn da uskrsne u fbih ne bi mogao popraviti ovo što je sda uništio. U vik se nije ništa ulagalo tridesed godina a sada čoek to treba popraviti preko noći.
jer to nema niko kvalifikovaniji da mu dajete novu poziciju a i na ovoj je pokazao da nista ne zna
NiP=rak rana društva, predsjednik stranke i svi oko njega i uzduž i poprijeko sve se sabralo u jedno stranku sto ih niko u drugoj nije htio
Nije jedini, uskoro ide i smjena direktora Sarajevo-šuma (nip) , koji je uništio preduzeće...samo je problem što neće niko poslije njega, jer toliko je loše stanje, da ne mogu naći ko će da preuzme vrelu stolicu
Smjenjujete pogresnog ostaje kukolj da hara ma svi moraju ici a ne na ovom da se kola lome!
Ništa čudno, sad će čovjek biti zamjenik premijera kantona sarajevo, zatim uskoro premijer federacije, i onda konačno ministar vanjskih poslova bih.Tako to ide, što nesposobniji slijedi ti viša politička funkcija
Stara narodna: Budalu nit j..i, nit vodi kući. Ako je jš svima zbori, a ako je odvedeš kući, potra kokoši! Ne stavljajte ga nigdje gdje se nešto pita, potraće sve!
Tipična situacija kada je direktor u javnom preduzeću gdje se postavljaju Direktori koji ništa ne znaju raditi a onda se prebacuju na druga radna mjesta koja su bolje plaćena! Rezon je da svakako ništa ne zna raditi pa je bolje da predje na bolje plaćeno mjesto a isto ne zna kao i predhodno!
ViK bi trebao biti kantonalno javno preduzeće a ne stranačka igračka. Za ovo je kriva cijela vlada jer učestvuje u igrankama ko će biti direktor i uništavaju javna preduzeća. Najgori je NIP jer je došao na vlast sa parolama da je bitna struka a ne stranka a u stvari obrnuto.
Upropastio covjek vodovod i dobije nagradu za to. Hvala predstavnicima najgore vlasti koja je ikad bila.
ViK bi trebao biti kantonalno javno preduzeće a ne stranačka igračka. Za ovo j
Treba ovo istrpiti do izbora.Onda ide metla.
ZAR NASTAVNIK FIZICKOG KONAKOVIC NIJE GOVORIO DA CE POSTAVLJATI NAJSPOSOBNIJE, TO TI JE TA NIPOTIZAM i PREVARA (NiP)
Dino se pozabavio putovanjima da do kraja mandata klepi sta dnevnica a i da rijesi oko sky aplikacije probleme koje je sam napravio.
Proći će ova vladavina nastavnika fizičkog ne brini, onda slijedi vladavina nastavnika muzičkog i likovnog, bitno je samo da se pita struka
danas bez najave cijeli dan nema vode na Ciglanama.