Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im skroz ukinuti pravo na ove automobile, nek voze svoje imaju bogatiji vozni park od Bila Gatesa
Sugerise se kupovina novog vozila nakon isteka garantnog perioda ili predjenih 250 000 km. Znaci bice novih auta u 16 jer se sluzbenim autima ide na posao pa kuci, pa u granap, pa kod ljubavnice, pa kod rodbine, na izlete, voze se djeca u skolu i naravno ide se na more. Bice vozni park jak ko NATO. Pljuc.
ovo ti zoves bogatim voznim parkom VW🤣🤣🤣 sve mrtvo smeće....Doduse samo se u Bosni vw ravnja sa S klasom🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukinuti sve, dati im bicikle, pa pedalaj
Zašto se uopšte dodjeljuju službena vozila ministrima pojedinačno? Vlada FBiH ima 16 ministara. Šta će njima 16 vozila, kad se neće nikad voziti u isto vrijeme? Nabavite pola od toga, pa neka dijele, ha ja.
Sve ukinuti,gorivo nek sami iz dzepa sipaju pa da vidite hoce li se ukinuti akcize momentalno !!! Majku vam vasu neradnicku uhljebsku sve vam besplatno.
Šta ima da se polemiše. Službena auta trebaju da imaju članovi Predsjedništva, Ministar vanjskih poslova, Premijer, Predsjednik Suda i Tužilaštva, a ostali ili privatna auta ili električni bicikl. Ostale prodati i uplatiti u PIO, Zdravstvo i eto rješenja.
Ja prijedloga i govana, taman kad pomisliš da eto predsjednici mogu imati službeno vozilo, oni dodaše dopredsjednike, ministre itd. Pa mi tih fukcija imamo hejbet po svim nivoima. Sramotan prijedlog Zelenog koji neće biti izglasan. I još kao da popunjavaju putne naloge. Ovo je tragikomedija.
Pa zeleni predloži da moraju bit električni ili hibridi ,pojma ti nemaš
Pazi da ti prijedlog ne prodje...
HAHAHAHAHAH
A prevoz droge u službenim autima to nije još došlo za zabranu
ZAŠTO????????? Ako će stajati grb i natpis BiH zašto onda da stoji i FBiH to da se zna da je auto iz FBiH. Kao što sad ima naljepnica na šajbi karta BiH ali samo u FBiH.
Možda da automafija iz manjeg entiteta može lakše identifikovati vozila
može kod nas sve...Sadam Gadafi Kim bi pozavidili ovakvim političarima na ovakvome narodu...
Vidi Q7 sa galerijom za skije….jebem im sluzbeno majku skijašku u 3picke materine nek se nose
Q5 bruda
Uskoro će izbori treba bodova.
Premijer Holandije na posao ide biciklom, a ovi supci imaju dva vozaca dvije sekretarice Audi a8, niko nije cuo za njihaaaaa, moze lii im Asim sta zavrsiti, njihaaaa
moze li mi neko od uleme pojasniti, ako ja kao vjernik ne halalim sve ono sto je od mojih uplacenih para potroseno od strane kojekakvih nadobudnih uhljeba u vlasti i iz-u kao npr. sluzbena vozila u nesluzbene svrhe, gorivo itd. hocu li ja imati pravo uzeti od njihovih dijela onda kad se pravda bude djelila? ja mislim da hocu, ali reko draze mi da mi ulema potvrdi
A recimo da dodate da suluzbena aut moraju biti parkirana na sluzbenim parkirnzima od 1700 do 0900?