Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA predstavnik, sve zivo ljudi privatizovali ovdje je sjedio zahiragic chakija prije proboja preko sebije do parlamenta i stranke, dno dna
Dok prijete sudom znaci istina je hahahaha
MLADI obratite se Mia Karamehić (NiP) Zastupnici u Državnom parlamentu BiH , koja REČE da su Mladi PRIVILEGOVANA KASTA, jer će Mladi vraćati KREDIT 20-25 godina! Nisu kao Mia Karamehić (NiP) koja NE RADEĆI gotovo ništa PRIMA 6000KM mjesečno!
Jasno vam je da Trojku MLADI NE INTERESUJU!
Nakon Zahiragica, mladog Devica, dosao nam još jedan ZDAOvac
Sad tek znam da je ovo prva ministrica sa m*dima. Zena je zmaj, svaka cast ko je predlozi i imenova !!! U potpisu zadovoljni student treceg ciklusa !!!
Rukuje li se ovaj sa ženama?
Najgori ministri obrazovanja poslijeratni,Hota i ova iz Mostara
Sda jugend
Kao i u našoj okolini, studentske organizacije ne služe ičemu već su isključivo u službi neke stranke, obično one koja ima najjaču mašineriju i najviše šapa u svemu. Znamo koja je to kod nas, ne treba ništa dalje pricati.
Novi Zaha u povoju
Isto da ona džaba radi.
Od zahiragixa pa do ovog svi studentski predstavnici su sitni kicoši i ukrusi koje sda nagradjuje funkcijama
Valja odraditi predizbornu suhtu, glas sa Poljina ulazi u krv ovih nadobudnih budicih politicara, sjetite se samo bizona Zahiragica , nek nam dragi bog na pomoci