Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrebno je, kako nije. Nisu priznati međunarodno da su dio Srbije, što povlači mnoge stvari. Ko i vama piše ove članke
ključno piše da veze moraju biti u sklada sa suverenitetom i teritoriajlnim integritetom BiH. piše i da će BiH preuzeti sve nadležnosti kojesupotrebnedaseočuva suverenitet,teritorijalniintegritet,političkanezavisnostimeđunarodnisubjektivitet
Plase narod. Dodik s ovim kupuje vrijeme, nasi dizu paniku i busaju se u prsa kako nece moci, opet jedna velika igranka koja ide i jednim i drugim u korist.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svi ratovi su sporovi oko nekretnina (i prirodnih bogatstava). ''Pokazalo se da kolektivitet kojim upravlja prastara nomadska glad za teritorijama ne može savladati poriv da prostor koji je I NJEGOV, ne birajući sredstva, pretvara u SAMO NJEGOV.'' -A.Sidran
Za ovakvo stanje najvecu krivicu snose Bosnjacki politicari, koji su za ovih 30god trebali da rade na ujedinjenju svih naroda u BiH jer im je i najvise stalo do iste. Medjutim njih je vise interesovala vlast koja se najlakse dobija na nacionalizmu. Pri tom su raznim apelacijama pokusali Srbima da oduzmu neke nadleznosti a Hrvatima svjesno oduzimaju clana predsjednistva. Kao da pomazu Srbima i Hrvatima da prvom prilikom kad splasne podrska MZ otcijepe se od BiH
E vidiš zbog ove karte nemate pravo ništa da se bunite.
Nije vam RS kriva što ste sami hteli da imate ovog nemačkog turistu koji vas loži da je visoki predstavnik, za gospodara Federacije. Sami ste suverenitet dali zapadu a kukate kada RS vodi svoju politiku.
Hvala Bogu RS već sada ima veći suverenitet od mnogih evropskih država. A za to može Sarajevo da krivi samo sebe. U pokušajima da se iz Sarajeva vlada Banjalukom došlo je dotle da se vlada nad 29 odsto teritorije cele BiH. Svaka vam čast.
BiH je lijepa zemlja i losa drzava... De jure RS je u BiH, de fakto RS je Srbija
Rs je država i što prije se pomirimo s tim biće svima bolje.
A vidi glumaca kako su im PRSTIĆI zamišljeni "NA TRI". Kakvi jadnici. A grdne rane "mislilaca".
Kako željno čekam taj dan ako ga i ja dočekam imam 35 godina pa ko koga mi njih ili oni nas
Ja ovo govorim vec dugo, u teoriji ne ali u praksi oni su odavno vec jedno
Alija potpisao u Daytonu.
Ma šta više pišete o tome, neka se brinu o tome oni koji sumizabrani i primaju plaću zato. Gadite mi se svaki dan, pišite o nekim lijepim stvarima, slikajte livade, planine i šume da idmorimo oči.
Čekali su momenat da novokomponovane generacije paralizuju turbo folkom,
Pa sve je odavno cirkus postalo u tzv. BIH. Niko ništa ne poštuje od najmanjih lokalnih zajednica, pa do kantonalnih, pa eto i entitetskih-državnih. Nemaš ništa da valja u BiH osim prirode, a koju su isti političati počeli uništqvati i privatizirati. Nemaš poštene penzije i zdravstva (bez veza) a nekamol nešto više.
Bosna i Hercegovina nije tzv i Ako je nesto tzv, onda je to rs.
Sarajlije, jel vam svano dan?