Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno, u Centru su raja uglavnom obrazovana, ne može im se tek tako podvaliti šuplja priča.
Narod je prepoznao postenog covjeka, kakav u poitici dugo nije bio. Kome ne moze investitor za ruckom tutnuti par hiljada maraka da zida gdje hoce. Te lazi koje su NiP-ovci i SDA-ovci govorili o njemu samo su ih jos vise ukopali. Ne mora covjek biti u kabinetu od jutra do mraka da bi zavrsio poslove koje treba. Vidi narod u kakve favele su drugi nacelnici pretvorili Sarajevo, a to su hjteli i od opstine Centar. Ademovici na haparatima, necete zidati na svakom cosku
Obrazovanje je sirok pojam, mozda mislis na strane uplitanje. Pa budala vidi da je ovo namjestanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Realno Kemin mali bi vec ostavku trebao da je predao ! i nema vece gluposti to otac sin , dva blizanca pa nisu jednaka a kamo li otac sin ..u 90% je to propast
TROJKA ako ne napravi rekonstrukciju Vlade KS , pogotovo premijera ne postavi nekoga sposobnog da cudo napravi ..ide potop, a NS ce poslije izbora da nesta, evo vidi se u KS raspolozenje po vijecima! A Niksic kako emituje obveznice Vlade FBiH mi cemo izgleda ici u Vojkovice po Fadila
Bice veselo u kartelu u centru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je prošla stranka Rame Isaka na li iko.....
Cuj on pobjednik izbora, a dobio 10 000 glasova manje nego na proslim izborima.
Treba mu poslat inspekciju svaki dan da se vidi sta neradnik radi i trebaju penzioneri svaki dan sa novinarima da idu kod njeganista nije uradio koliko je zaposlio uhljeba koji su morali glasati..
Uzas
Najveci pobjednik izbora je SDA koja je uzela 10 novih gradova, o cemu pricate?
Ide kafana veceras srleeeee
Nemoguće je PRIHVATITI POLITIKU: koja je PREDIZBORNO zloupotrijebila TRAGEDIJU porodice Memić. U Skupštini KS pred Arijanom je u vrijeme IZBORA Konakovicu drhtao glas, oči ZASUZILE dok je govori o smrti Arijaninog rahmetli brata Dženana. Sad Arijanu ne SPOMINJU, jer Arijana je ISKORIŠTENA i puštena niz VODU. Kad je shvatila SUROVU ISTINU, izašla je iz Kluba NiP u KS i sad SJEDI u ZADNJIM KLUPAMA. Svevisnji sve vidi i zna, a NAROD je KAZNIO insallah!
Zato SRETNO Srle!!!
Ponosno glasao za Srleta :)
Naravno i ne očekujem od Pak Šu meraklija ništa drugo. Tu glasaju Vreće i Torbice...
NERADNIK !!!!!!!!!
Slazem se,prezivio je sav svoj nerad i opet pobijedio na izborima.To jos nikad nikome nije poslo za rukom.Svaka cast i njemu i onima koji su glasali za njega.Imat ce priliku da gledaju jos 4 godine njegovog nerada,a on da za to prima masnu platu.
Sta je ja6o? Vidim bacas metiz iz usta na sve strane
Konakovicu fudo iz Zenice idol, kaze on je neko sa nevjerovatnom energijom, a covjek ojadio Zenicu, niti jedan stranac iz EU i medjunarodne zajednice ne zeli da dodje zbog njega i investira u razvoj grada.
Bravo, idemo dalje. Lagano.
Valjda je sad svima jasno da je narod sit porodice Ademovic i da je ovo bio revolt na njih. Jedino zenicani ne vide ispred sebe, pa i dalje imaju sto imaju.
Ništa uradio nije.izuEtno likena osoba. Komši je mogao stati u Gratza, ali i on vrijedno spava ovaj mandat!!