Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to ok ali objasni ti narodu sta si uradio za 4 godine na celu postine - nista koliko je narodu poznato.
nemoj tako, napravio je visemilionski ulog u ono betonsko setaliste, takozvani cilim
to je problem, ako vi mozete biti sa HDZ zasto DF ne bi mog'ao biti s SDA!!!? manite se suplje!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mandicu je najveci sponzor niksicko pivo
I beogradske tajne sluzbe
Biti nacelnik neke od opstina u Sarajevu je po meni jedan od najboljih poslova koje mozes obavljati kao politicar. Dobra plata, sam sebi si sef a ako si pametan i dobro radis kao npr Efendic narod ti konstantno produzava taj rahatluk. Dobro tebi dobro i narodu. Efendic najpametniji lik definitivno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mando laprdaš. Uradio si šta si uradio, nije bilo dovoljno dobro. Hoćemo bolje od tvoga dobroga. Cao!
pogledaj komentara mandicu samo timprotiv DF-a i SDA samo naprjed vidjeces kako ces pro de ti iams sance da malo privjredzujes do izbora nebil te ti vadilo mani se ti SDA to je nesto ozbiljije nego ta tvoja stranka koja nije dobacila do Hadzia
SDA JE ISTITUCIJA ZA PE ERSKU STRANKU I SLINIH REVELUCIONARNI NACALNIK NAPRAVIO CILIM I TO JE TO
Nije ovak kriv sto je vakav kriv je dino sto nas nagovori.
Qlaun.
najgori od najgorih
Mandicu je problem DF jer je DF sve ono to je anamo njegova stranka trebala biti pa izdala. DF ima stranaku strukturu, izlazi na izbore kao DF, ima svoju listu i potpisuje koalicije sporazume. Ima autonomnu politiku za sta je primjer star grad. Prvi esalon DF- su akademici za ove iz NS. Do kad ovaj NS misli prosipat demagogiju?
Ne volim SDA, al i ovaj je ozbiljna ubleha
Sta i da jesu SDA, ti si kao nesto bolji?? Obicni C....
Ovaj umislio da je neka bitna linost a izabran je samo iz razloga jer je bio protukandidat sda ajndici. da je se konj dorat kandidovao kontra ajnaica dobio bi izbore. Ovaj mandic smjesan lik al bas
Haha kralju dobro si ovo rekao za DF; oni i jesu SDA privjescici
Olicenje nesposobnosti
Prekodrinski agent
joj nemoj Mandicu ti molim te, ispast ces ko 5 feninga ispred binga
S Konakovievom tzv. Trojkom i Mtel Vladom dobili smo prljave i krvave gradske ulice kojima vladaju bande, a ne njegovi ministri i direktori. Njegova vlast Sarajevo je uinila popritem jezivih izvjetaja o ubistvima, bombakim napadima i paljevinama. Pompezno su se razmetali s 300 mjera, a danas premijer Uk nije spreman odgovoriti ni na novinarska pitanja, a kamoli poboljati sigurnost glavnog grada. Ostavke i smjena odmah.