Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postaje dosadno, znači vrijeme je za prelet u Banjaluku iduće godine? Možda bude zanimljivo.
Nece tamo nikad biti dok je draska i dodika njima crkva to zabranjiva
Ako je postalo dosadno red je da malo začinite stvar pa organizujete u jednom od gradova u drugom entitetu, sta ste se svi ufatili ulica Sarajeva
U tome drugom entitetu nece nikad biti ovakve povorke. Ovo vama vise odgovara.
Osim što se deklariše, što je cilj i svrha ove protunaravne šarade? Skup onih koji Boga izazivaju tako što krše odredbu plodite se i množite, spolno općenje bratoloženja. Što bi to trebalo da proizađe, mi što da se rodi, a da je u pravu, je, dosadno je.
M70ab2 i kosi
Najbolja borba protiv ovih nesrecnika je da ih se ignorise.
Eto vidjeli ste da vam povorka prolazi mirno,nadam se da je necete vise organizovati,nemate razloga,samo ste kolaps u saobracaju napravili.
Poslovica za sva vremena: Cega se pametan stidi budala se ponosi:.
Boze Sacuva
Dosadno, zato sto nikome niste zanimljivi.
Opet mi o tudjijm brigama, a nasi zivoti nam prolaze pokraj nas. Za razmisliti ili??
Jos jedan kos-ovac
Da niste besposličari, ovo nikome ne bi bilo interesantno. Pozdrav iz Curiga.
Pa nece biti u srednjovjekovnoj Banja Luci sigurno
Idi u banjaluku da vidis
kad svako dodje do rijeci
Pridrizi him ga, Srdjane....
Ako mogu bradate vehabije onda može i homoseksulalizam. Mogu se dva ista spola voljeti, ali ne spostoji više od dva spola i tu je za mene granica.