Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto da uveze kad su neupotrebljivi.ja sad ovo ne kontam
...zato što je Fikret uzeo pare za robu.
@Nekadgrad071 ahahah to sam i ja pomislila.....ebe lud zbunjenog.......ne zna se ni gdje su posli ni gdje su dosli....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko je dao dozvolu za uvoz medicinske opreme retroaktivno?? Ko hoce da ubije ovaj narod?? Ko malinarima daje da kupuje medicinsku opremu I to retroaktivno im dozvoljava? Pa toliko grešaka I podvala da moja rahmetli nena ne bi čekala sa hapšenjem!!!
a gdje je 10 miliona ako su neadekvatni respiratori??
Ubiste vise sa respiratorima hajmo malo o helikopterima 🤪🧩🧩🧩🧩🧩🎪🚁🚁🚁🚁🚁
dajte im novu odmah, pa i onu prvu ste im dali za dan
Ludilo brale, umjesto da su svi korupcionaši, koji se bogate na bolesti u zatvoru, postavlja se pitanje nenakve dozvole, odnosno nastavljanje pljačke.
Neka ti napravi ta advokatica tuzbu Fikrete sto je branila Lijana u TK, ako je ona!
Opet lopovluk
Puno je skuplji prevoz od tih 20 kutija. Koga pravite budalom.
Oj glupana.pa ponistite narudzbu.spasite novca sto se da spasiti.oj debila cekaju respiratore koi se nemogu koristiti.
Nece ih ni uvozit to je paravan, kako ih je bilo tesko nabaviti, dobro oprane pare.
ovdje najmanje odgvornosti ima Fikret koji je sitna riba i koji ce vjerovatno najvise platiti zbog toga iako znamo da je najodgovorniji onaj ko ih je narucio i dao pare
Kakva je to drzava kad osumljeceni nisu pod istraznim pritvorom.
LJUDI ZAPAMTITE OVO ZATASKAVANJE UKRADENIH MILIONA KAD BUDU BILI IZBORI, NEMOJTE OPET BITI GLUPI.
Vratite pare lopovi. sta ce nam oprema koja nicemu ne sluzi ?????
Znaci ako dodje i tih 20 posranih respiratora ispade sve u redu.Niko nizasta nije kriv, narodnim parama napunili dzepove a ovo smece od neupotrebljivih respiratora mogu i u smece baciti.Dace Bog da vam atomsku bace na zgradu vlade, lopovijo pokvarena.
Ako malinaru avio kompanija ne doveze ovih 20 respiratora, znaci da je definitivno zalozen i da treba sve da ih povalja. Mlad, zeljan novca, dokazivanja, uhvatio se u kostac sa starim prepredenjacima. Oni su sve rezirali. Ako sve dobro prodje, njemu su obecali dio tala, ako ne, pusti ga niz vodu (samo taj dio su mu presutili). uglavnom, sa 35 godina je dosao do vrhunca, ali i velikog pada.