Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna termoelektrana u njemackoj zagadjuje ko komplet sarajevo sa okolnim opcinama, i mi da nekakvu "ugljicnu neutralnost" da ganjamo?? Nama ce se problem rijesit samo sa uvodjenjem grijanja u kucerine koje loze opanke kad zima dodje i to je to
To je projekat agende, Kladuša Svaba i Sorosa koji finasira Našu stranku da te nebuloze provode a zauzvrat izdaju državu BiH.
Jos jedna od PUSHIONA u nizu za SAVJESNE gradjane koji prate 'NAUKU'! Preveslani od strane domacih podanika i placenika za vrijeme pLandemije, sada se vec sami namazu dole VAZELINOM za sljedecu AGENDU!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva neutralnost, ljudi gume lože 😅
Kao prvo zaustavite građevinsku MAFIJU !!
Najveci ublehasi i teoreticari zive u Bosni, nazalost.
Ma nama samo daj dobar auto, mobitel i šuplja
To znači da sipa napokon krene da radi svoj posao da hapsi i zatvara sve uhljebe,političare,ministre itd Da bi narod mogao napokon da dođe do tih razno raznih poticaja!!!
hahaaaaaaa u deset sati kad bi svi trebali biti na radnim mjestima svi su u autima i tako cijeli dan guzva bitno se vozati
Ucite ljudi. Svi izdisu CO2.
Kad Dzulejbib i Muhiba u mahali naloze sedmu klasu Banovickog cumura ganjaj ti neutralnost u Ruandi
Rijesite se auta koja svakodnevno prolaze gradom,a iz njih dimi bijeli i plavi dim,pokvarenih treseva iza kojih smrdi,stipa za oci...i niko nista ne poduzima. Od 10 auta na 6 je dpf na off,katalizator je svaki drugi skinut i prodat sa auta. To je realno stanje u nasem gradu/ drzavi.
Uvedeš kaznu od 2000km staviš na 5 mjesta random zaustavljanja izvanredni tehnički.
Sve je to stvar pojedinca i njegove osvještenosti.Primjer u Njemačkoj je da drva nesmiješ ložiti dok se 2 godine ne prosuše,a kod nas ide sve što se nadje.
Jer kao SAVJESTAN GRADJANIN, ne samo da se naguzim, nego se i VAZELINOM dole sam namazem! Licemjer je onaj koji kod sebe u svakom trenutku nema malo palovanje VAZELINA! Pocali se domacem podaniku, dusebrizniku i PLOT-iticaru, jer i oni se CALENZI BITE KLAUNU SWRABU, ILL GATESU i ostalom INOM OLOSU, jutra ne docekali CUZAMEN!
Kada ćemo mi biciklisti početi dobivati novac za pedalanje? Novac za pređeni kilometar CO2 neutralnosti.
Hoću da prekinem ugovor sa Toplanama, jer nisam u SA, kao i 3 stana od 50 u mom ulazu. Toplane kažu - ne može, ugroziću ekološki balans...ccc
BUDALE; SPRIJEČITE DA SE PO KUĆAMA LOŽI OTPADNA IVERICA GUME I OSTALO SMEĆE. To je bar 50% problema.
a kako bi bilo da se malo koristi gradski saobracaj
Kao sto se iz naslova moze zakljuciti, sve je to za NASE DOBRO, kao i nebrojeno puta do sada, sve dusebriznik do dusebriznika, podanik do podanika. Budi SAVJESTAN i ODGOVORAN gradjanin, peLcuj se, STAY HOME, STAY SAFE, kakva PJESADIJA i kolateralna MASA. I treba, nek vas taru, dok vas ne sataru, bolje niste ni zasluzili. Uzivajete jos malo preostalog KOMFORA, dok vam ga ne utjeraju do balcaka!
You gotta be fuckin' kidding me