Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda nek mi neko kaze kako je bosna losa, mi smo los narod jer se stalno zalimo na vlast(HDZ i SDA) i na kraju opet glasamo za njih. Kad vec dajemo glas lopovima onda treba da stisnemo zube i trpimo jer bolje i ne zasluzujemo.
@NoName1234 Država se zove Bosna i Hercegovina
ma je***o ti nama mater glupu, u UK novi soj korone do 70% brze se siri , Index zraka da rak dobijes, Hrvatska i Srbija ce poceti vakcinaciju mi tek u martu.....a mi se bavimo jel stolni ili nije ma boli me quuurac vise i za stolni i za seher
@gooUser1598764203 da te ne boli vise bi se angazovao oko politike i vrbovao svoje prijatelje da glasaju pa da promijenimo vlast, da mozemo kontrolisati granice koje su sada suplje jer duduk ne dozvoljava a srbiji 3500 oboljelih svaki dan a on drzu granice ptvorenim isto i sa hrvtaskom...samo jedan razlog da bi trebalo da se brines za politiku i da osvijestis i sebe i druge
Sta ste ono rekli,mostar nije stolni grad ili da cete nam izabrati vlast i unistiti hrvate...pa budale upravo to aktivira nacinalizam i strah kod ljudi..ujest cete mujo ujest cete ante..sada iz pocetka
Izbori u Mostaru - E tugo tuzna....
Znamo da je domicilno stanovništvo vodilo Velež sve do nedavno. Vodilo, opustošilo, i dovelo u situaciju da ispadne iz federalne lige. Za vrijeme njihove "vladavine" se, a Bog zna da su se rotirali decenijama, ništa konkretno ni značajno nije dogodilo. Sada klub više ne vode ti isti mostarci i klub cvjeta.
Hard reset
U 9 navece ?
a MiloKrad ?? a ikona ?? a sramota ?? a kriminal ?? ⁉️
Šta je klošari... Nešto se mi ste ušutuli.... DOBRO NAM DOŠLI U STOLNI HRVATSKI MOSTAR...
Napisah ja sinoc da je neozbiljno davati procjene o bilo cemu na osnovu 28% prebrojanih glasova jer je ocito da je taj sistem glasanja tj. uzvrdjivanja broja mandata/zastupnika u gradu Mostaru jako komplikovan i moguce su svakakve malverzacije.
Znamo da ista govna ostaju na vlasti. Bravo mostarci, nisu vam ni trebali izbori
Tresla se gora, rodio se mis 🙄
Zna se da su Hrvati najprofinjeniji narod na ovim prostorima i obitavaju na najljepšem teritoriju ove lijepe države. Muslimani svojim negiranjem Hrvata kao konstitutivnih, biranjem predstavnika iz reda hrv.naroda i ostalim spletkama su doveli do toga da HDZ ostane kao glavni izbor u Mostaru.
Ima da pravo popu.imo ,ona nas Irma pravo razjedini.
Znači prevedeno, hdz pobjedio izbore u mostaru. Pa onda čestitke pučanstvu na pobjedi.
Koja smo mi ovca od naroda. Docekate izbore i date vlast onima koji je vec drze. Treba vam oduzet te izbore...
... jada od Mostara grada....