Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roditelji su odron odrona. 99% ih ne procita knjigu godisnje, ali su zato strucnjaci u oblasti nuklearne fizike. Djeca bezobrazna, neodgojena. Sto se vise para ima, to je raskalasenost veca. I ono ce ce sad sa jedva zavrsenom srednjom skolom da donosi pravilnike i zakone.
Namir Ibrahimović - muška Ivana Marić, lik poput vegete.
Kada se desi problem u skoli tipa vrsnjackog nasilja i slicno onda samo kritikujemo i pravimo se pametni. I treba da se prati. Ne prati ih niko sto ih mrzi nego za njihovo dobro. Btw meni je sega da djeca imaju profile uopste ali hajd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne može nastavnik procjenjivati psihilogiju djece, niti je kvalifikovan (uglavnom u školama zahvaljujući upravo ovom Namiru Ibrahimoviću rade "šetičari") da to radi. Ovo je niki oblik nadzora kao da su obavještajna agencija ili totalna institucija poput Azila i umobolnica.
Namir Ibrahimović je direktno uticao da se ukine prosjek ocjena za vrijeme studiranja kao jedan od kriterija prilikom prijema u školu. Zamislite kad gomila bolonjskih prepisivača kroči u u ovako kompleksnu instituciju bez elementarnih ljudskih kvaliteta i znanja.
Finski obrazovni sistem se širom svijeta uzima kao uzor. Nastavnici u osnovnim i srednjim školama moraju biti najbolji studenti, a ne akademski talog s prosjekom ocjena 6 ili 7. Akademski kriteriji za škole moraju se podići, kao što je slučaj s asistentima na fakultetima, gdje je minimalni prosjek 8.5. Gospodin Ibrahimović je pogodovao nezaposlenim botovima Naše Strane, koji, pogađate, imaju minimalne akademske kriterije i zato ih zovem "šestičari".
Ako ovo. Ije dovoljno da Hota napokon dobije otkaz onda ne znam šta jeste. Obesmislila je citav proces obrazovanja sa ovim evidencijama.
Bolje je da rijesi status nastavnog osoblja da ne moraju stalno ici na biro.
Djeca rade po skoli sta hoce. Skole su zoloski vrtovi postali jer nastavnici nemaju nikakve ovlasti. I nek nemaju i nek je to sve pistalo zoloski. Jer i da imaju ovlasti skola nije sto je nekad bila.
Kako je ona f.g.r. govorila neka bude i SDS samo da nije SDA zaiskali ste eto vam ga od kad su došli na vlast Federacija se samo zadužuje digli cijenu struje
Djeca vam se smiju kolike ste neznalice. Bavite se glupostima dok istovremeno nista ne cinite da poboljsate najgori obrazovni sistem koji postoji.
Neustavne odluke i cenzura, mada je odgoj globalno u krizi
Jao faktora rizika ahahahahah, promjenis profilnu, odes u vc il cekas poruku od simpatije naj*bao si
Ma nije nikakva filozofija uočiti da li djete radi i uči ili da li je odgojeno, to vide i ptice na grani a ne nastavnici. Za gungulom nema potrebe.
Koliko su roditelji knjiga pročitali, ili kada su zadnji put pročitali knjigu. Čast pojedinim.
Al država zakon j. a u državi ako je iko spao na takve kompetencije koje su spretne i spremne da javno kompromituju pojedince ocekivajuci komplementarnost sa sobom u bilo kom aspektu dali pravnom ili životnom
Hey! Teacher! Leave them kids alone!
E budala,sve neka elita.
Ko ti daje pravo da spijuniras i koristis licne podatke maloljetnika. Ej!
Ko im daje za pravo da se "loguju" i "prikazuju" !!!!!!! Oj!!!
Neka. Prave od KS državu kad već ne mogu ništa promjeniti na višim nivoima. Od 9 razreda do mobinga Big Brother Is Watching you. Na kraju će klinci iz Sarajeva imati životno iskustvo i modeliranje koje će ih mentalitetom otudjiti od ostatka zemljaka. Možda takvi jednog dana proglase nezavisnost KS kad već ima sve elemente države osim vanjske politike.
Danas se ponašanje plaća