Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema šta bistar pogled.
Tu je da igra kako davidova zvjezda naredi
sudbina svijeta je u rukama ovog čovjeka..jadno nama
sreca pa nije u rukama putlera i srbskih botova sto rade za ruski fašiste i gomilaju lajkove na svojim postovima nebil narodu promjenuli misljenje :D :D :D Taj dio si zaboravio.
da je bar u rukama nesvrstanih sve bi bilo bolje...
BIL KLINTON ' BARAK OBAMA ovi ostali lopine
Ko upravlja je pitanje
Gerontokratija ,znači da ne znaju jesu li pošli ili došli. Ali da će vam život uništiti to je sigurno !
U bosanskom je to tabutokratija.
Ne postoji džaba gerijatrija za ovakve slučajeve. Zato i jest svijet ovakav jer djedovi koji ne shvataju da nisu dobro, vode globalnu politiku.
Da se razumijemo Biden ne upravlja ni svojim fizioloŝkim potrebama a nekamoli Amerikom.Toliko je star da se viŝe ne sječa ni da se ikad kandidovo za predsjednika.
Da imam moč, zabranio bi svima koji su preko 55 godina stariji i 35 mladji da nesmiju na glavnoj funkciju, da li predsjednik, da li premijer, ministar, politicar, direktor.. svina zabraniti! Presjednik moze biti samo ko ima familju i izmdju 35-55! Ostalo, sve zabraniti odmah!!! Svako zna da osobe od 60 pocnu se ponašati kao djeca mala, uzto te osobe namju sra za izgubiti više - zato im obavezno bili kakvu odgovarajavu funkciju zabraniti!!!!!
apsolutno si u pravu. to vazi za sve pa i za mene. kad predjem određeni broj godina gubim pravo glasa. Kao sto nemam pravo glasa do 18. godine. poslije odredenih godina npr poslije 75 gubim pravo glasa. Nisa vise najbolji u glavi da donosim odluke i gotovo
Da imaš toliku moć, za sebe bi je zadržao do smrti.
SADom upravlja vojna industrija i krupni kapital. Svakih 4 godine nađu kakvog dementnog starca ili zemljoradnika poput Kartera i proglase ga predsjednikom na izrežiranim izborima.
Genjac has left the chat
Kako cujem Jimmy Carter ima namjeru da se vrati iz mirovine i da se kandiduje za drugi mandat, cim ozdravi.
Evo ovo na slici.
Razlika izmedju amerika i rusije je da jedan od njih se ne trudi da sakrije cinjenicu da kod njih vlada oligarhija
Lik se ceslja cetkom za solju.
Ne daj bože kakve krize s lovom u SAD - poješće jedni druge a svako ima oružje. Prije ili kasnije što reče onaj zemljotres prognozer - to će se desiti.