Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice zanimljivi ovi izbori a pogotovo za Novo Sarajevo, Centar pa i Stari grad. Ostalo manje vise vjerovatno ostaju isti nacelnici pogotovo u Novom Gradu on je najsigurniji. Treba izaci u sto vecem broju pa neka svako glasa za koga misli da mu je najbolji za lokalnu zajednicu.
eto sigurno ce dzenan pobjedit irfana
Ne znam ko ce koga pobijediti nagadjam i dajem neko svoje misljenje jer svasta ce se jos desavati do oktobra zato bi trebalo biti zanimljivo. Jedini 100% siguran je Efendic.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moj glas nece ici za dovadziju jer frajer nije ni za sta sposoban niti se u bilo cemu pokazao, ni na kakvoj funkciji bio, nista vodio i upravljao bilo cime. I takav treba doci na mjesto nacelnika....?
Trebaju sposobni kao Fikret Hodzic. Kupio nam 100 respiratora i pokazao se
Ovo mora biti nuzna promjena nakon poteza trojke: Vukoja, ministar Ramo, Nesic, Dodiku UIO, Kumu 100 mil, ministarstvo finansija, OSA, SIPA, sluzba za strance, agencija za lijekove, Ide skuplja struja, drzavna televizija pred gasenjem, Imenovanje Jelke. HDZu ceste, autoceste, fond za okolis, dogovori u Bakincima, koalicija Elzina, Arnel, Uzunovic, mafija cvjeta u KS, smee...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Semir Efendic zavalio cijelu Sbih da sebi osigura mandat.Zamislite od izlaska iz Sda do ljubljenja ruke Bakiru i Sebiji prodje malo vremena.Toliko o karakteru uvog licemjera i autokrate.
teta za NES . Sa ovim potezom je sebi sam zabio autogol. USK su ve izgubili sad ce ih nestati i u ostatku BiH . jedino ako misle da sa ovim potezom trguju kome se prikloniti nakon izbora . Veliki minus za NES.
Odlicno idemo pomesti trojkase
Samo se sjetite da nam je SDA prodala FDS. Samo se sjetite da su nam zstuonici SDA smanjili ponder nasem gradu Sarajevu samo se toga sjetite i bit ce dosta da Sarajevom vise nikad ne zavlada Zelena burzoazija..daleko im kuca od Sarajeva i njima i njohovim koalicijonim alpinistima.
Meni se vec povraca
SDA ima sansu samo periferije da poklopi, gradska sredima za njih nije
Ovi se kao ne dogovore,pa se ipak dogovore,a ustvari Zuhri iz df nije ofirno sa nacionalistickom strankom,jer eto kao ovi su prodali sve(ako se i imalo sta prodati nakon sda sa kojom su u talu vec par godina ovi sto ne daju obraz
Nita, osim borbe da uzjau na vlast, da se nakupe para a za graane, koga briga
NES ne zna s kim bi i kako bi. Isto da su neka velika stranka pa kao moci ce nekada sami formirati vlast. Druze, pogotovo u BiH, moras s nekim u koaliciju...i biti nekad, makar nekad principijelan
Ovo je cirkus
Jad i emer , plastini araf nada sda
Svi Trojanci na broju.
Vi ste zlatni,kakvi su ovi SDP,NiP,NS
recept za samo-potopnapokonpa da prodisemo punim plucima I idemo daljebranioci nasipoluproizvodi i varalice
Klin se klinom izbija.