Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova konisija je cista politicka reketaska organizacija. Niti su kompetent niti znaju kako treba sa spomenicima. Politika ih postavila pa strucnost nije ni bitna….
A plata i druge beneficije redovno tu, dok ne znas nabrojati ni 5 bitnih spomenika na prostoru BiH...
Osim stanara? Po kojem zakonu stanari imaju ekskluzivno pravo da parkiraju samo oni ispred zgrada i firmi na javnim povrsinama? Dajte onda svaka ulica i zgrada da imaju ovaj znak u Sarajevu! Agram, Adiko to vec imaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da smo imalo normalni ljudi ovakva komisija nam ne bi ni trebala nego bismo cuvali svoje spomenike sami od sebe. Tako i ovi krkani u Stocu, inat krizni put kojem tu nije mjesto, pa onda svi oni krkani koji su stecke uzimali kao dobru podlogu za temelje kuca i slicno. Cudno, svi se kunu u historiju/povijest/istoriju, a skoro niko nista ne cuva.
Pa 65% stanovnistva je glasalo za promjene.Za nadat se da hoce.
Ma sta radi Komisija za Sarajevo? Primjer Jevrejsko groblje? Primjer Vraca? Komisija teži da preuzme sve iako ingerenciju imaju i Kantonalne ustanove, politički monopol HDZa, zdrao! I suplje da postoji Federalni Zavod 😂 Nelegalan
Sta Vidic,gradonacelnik capljine, zna o spomenicima? Njemu je rat bio brat.
Ne radi ništa. Ni van ni u Sarajevu. Zgrada Marin Dvora, u srcu Sarajeva se raspada. Od temelja do krova. Bascarsija postane akvarijum nakon svake jače kiše. Narodno pozorište se raspada.
Spašavajte Počitelj....
Cijela drzava nam je ruglo :) Bitno je da se narod ne buni. Nikad i ni za sta.
Nooooroood znooooo!
Kada se budu štitile institucije kulture u kojima se puše nargile, Komisija će pokazati svoju stručnost i znanje.
Ako zelis neato da nikada ne uradis i zavrsis. Osnuj komisiju. Winston Churchil
Most jeste ružno renoviran ali kliž nestvara nikakav Problem, eto nova zgrada je pored pa niko da spomene.
A sto da rade ionako nista u ovoj drzavi ne radi sta bi trebalo, nikakvih pomaka sem da se pkate dobinaju na guzove, vlade ne rade, vijece Ministarstva ne zasjeda, inspekcija hoda po kafanama ili sjedi u kancelarijama itd itd, ali narod je tako birao, jer svakih 50 godina se ovdje desi sranje pametni usute, budale progovore, bogati osiromase siromasni obogate.
DIA naš blago majci zvani Aerodrom H. Čengić u Visokom i jezero u Butmiru. Vizionar i tata-mata za sve nauke i probleme. Klasični SDOOO ekspert kojeg je šef proglasio za istog u svakom polju nauke.
Nooooroood znooooo!
Ta komisija ako i postoji uopste Ispija kafice i cacka po mobitelima dok ne prodze „radno“ vrjeme
EKSTRA ČLANAK.... treba ih sve prozivati i tražiti odgovornost. Neka rade svoj posao
Skrnavljenje svega što podsjeća na Osmanlije.