Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nam i jest drzava ovakva kad vi po kafanama se dogovarate
Moze udruzite se svi ali premijer i druge kljucne pozicije ne mogu pripasti SDA
Ona kćerka od zločinca Abdića da bude Premijer,mislim da bi opet bila jednoglasno izabrana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
realno nikoga ne zanima napredak drzave nego budzeti instituacija gdje ce postaviti svoje ministre
Covic- Broj Jedan, Bake - sir Oliver, Komsic -Alan, Niksic - Jeremija, Konakovic- Bob Rok, Nevjerojatna slicnost sa prevarantima iz TNT grupe haha
Šta će nam stranke kad imamo kraljevinu sa kraljem Schmidtom koji u noci izbora mjenja zakone.Država na injekciju MMF-a ,nek ukinu lovu pola godine nema nas nigdje.
Gdje su sad ugroženi Ima li komentara na ove cifre
Za dogovore postoje institucije, a na kraju krajeva i stranacke prostorije su za toga mnogo prikladnije. Smatram da bi SDP ulaskom u bilo kakvu koalicionu pricu sa SDA dozivio sudbinu 2014. Na kraju krajeva, SDP je veliki dio svoje kampanje posvetio raskrinkavanju te iste SDA, sa ovakvom SDA ulaziti u koaliciju na bilo kojem nivou bio bi noz u ledja glasacima.
SDP ako ne udze u vlast u federaciji vise ih nema na mapi.Tako da ce Niksic izdajnik 99%uci u vladt sa SDA i DF.Izdade trojku
nije dobro.vlast treba praviti nekoliko stranaka koje su osvojile najviše glasova
Bravo Nermine,ugasi SDP BiH...Ovim potezom ce SDP izgubiti 30 % redovnih glasaca
Sretno ti bilo Nermine.Jedno je sigurno.Nasa Stranka nece sa SDA ni u kom slucaju.I upravo zbog svoje principijelnosti i jesu zadrzali glasace.
Eeeee moj Nikšiću
Moj konju.
🤣 trojka sa sda…. eno vam glasaci na aparatima ahahahaahahaha ne pada kruska daleko do stabla
Vlast kafane
Ne mogu da shvatim ove probosanske stranke,da uvjek prave šeme sa strankama koje su ortodoksni neprijatelji BiH.Imate za članove sve narode i građane,pa stavljajte njih u vlast,manite se neprijatelja.Odjebite ih vise kao partnere.
Smit nam je jedina nada da profinkcionisemo kao drzava,stoku politicare eliminisati u zatvore.Ne nasjedajte na nacionalno ekstremisticku propagandu vec se ujedinimo protiv njih.Zlo su nam donijeli 90 tih i posljje a I sad bi isto
Tako mi mlijeka u prahu, kidam na lijevo!
Ne postoje principi. To je floskula za birače. Svaka stranka gleda matematiku i interes. SDP tu nije ništa bolji niti lošiji od drugih bošnjačkih stranaka, stoga im ne treba ni prigovarati. SDP-SDA koalicija već i ranije funkcionisala, i apsolutno ne postoji razlog da ne funkcioniše ni sad. A ako neko i upita - "a šta je onda svrha obećanja kako se neće koalirati?", odmah ću mu reći da je glup i da ne razumije realnost politike.