Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovi papani ako čitaju, neka znaju da njihova avantura s ovim čudima u šumi znatno narušava mir i stabilnost ekosistema. Plaše divljač, uništavaju puteve, tlo, drveće. Taj adrenalin usmjerite u nešto korisno, idioti!
Slazem se druze, ali oni su najmanji problem sto se toga tice. Ja povremeno idem na voznju quadom, i prosle godine sam pravio jednu brutalnu turu po sumama Vlasica. Satak voznje sumom ispod Mudrika se nalazi entitetska granica. Seljaci masovno dolaze traktorima, te krce i unistavaju sumu. Ali ono cemu sam se najvise zijanio je to da su tacno po granicama prokopane rupe dubine i po 2m, da se ne bi mogla krasti drva u RS i odvlaciti u FBIH, te obrnuto.
Ovih dana sam bio svjedok tome.Na planini su razjebali cijelo brdo , proparali put kroz šumu.Strahota.U Finskoj i Njemačkoj bi svaki odmah bio uhapšen i odveden prvo u ludnicu pa tek onda tužba kad ustanove da je normalan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jesam li jedini kogme kvadovi uopšte nisu interesantni?
primirivci ljuboorni, ljudi uzivaju, u Bosni je svako kriv ko uziva on je lopov i papak, a vi kimentarisite i vozatje se trolom...mrs u pm
jarane jedno je uzivanje a drugo divljanje. Kad zijani glavu on ili mu treba iza onda su svi krivi samo on i ona nisu.
milion bitnijih pitanja od ovoga, plus ovaj zakon sto ga on opisa je izgleda iz doba Tita, pojma on izgleda nema o ovoj klasi vozila
Prvo sjeca sume da se zaustavi pa krivolov pa da se nabave sredstva u slucaju pozara da se mogu gasiti pozari a vidili smo da nemamo nista pa sadjenje nove sume pa tek onda kvadovi. Vi krenuli od pozadi ebiga
Dobro jutro, Bošnjo.
samo budala moze i sjesti na ovako nesto.
iebo maiku nemos zaspat
Dolazio sam ovo ljeto u Bosnu iz Amerike, ti kvadovi kako ih Bosnje zovu nisu namjenjeni za ceste a pogotovo divljanje I izivljavanje po cesti, kao što pojedini to rade po Bosni. Ovdje su strogo zbranjeni da se na cestu izvedu, jer su namjenjeni za of road..
Brijem se već tri godine i sva tri puta sam se porez'o.
sto vise majmuna zagine na ovim stvarcicama to ce ljepsi biti zivot u ovoj vukojebini od drxzave...zato samo gas do daske i picite.....
Mali traktor i ufurana adrenalinska budaletina.
pod hitno uvesti obavezu posjedovanja odgovarajuce dozvole (nova kategorija kao npr A3) za ovo. to su snazne vozilice kojima nije jednostavno upravljati a djecurija ih ganjaju po bjelasnici i inim izletistima. nidje veze.
Potcjenjuju,a sebe precjenjuju...Puno je raje izgubilo živote na ovim stvarčicama,al opet kažem sam pao,sam se ubio..Meni bi bilo žao da nekoga drugog,svojom nepažnjom,ubiju..U svakom udesu žao mi je ko zaplati ni kriv ni dužan,a onaj što divlja i pogine...e pa jbg jarane! Čuvajte se ljudi,život je jedan!!
Bas glava u torbi s ovim vozilima, sa lakocom se prevne i poklopi te🤮☠️☠️☠️
Eto svi zabrinuti za prirodu kao quadovi unistavaju, a 90 posto vozila u BiH je dizel...
EVO OVAKO##Sto se tice klikseraskih salzerusa koje iscekuju svaku novu objavu sa bi dali svoj nezadovoljni komentar izazan svojim neuspjesnim i dosadnim zivotom,...smoriste vise...vladate ovim portalom to stoji al koji vam je vise,otvorite oci pa zivot prodje pored vas sto drkice na tastaturu bacate dok vam politicari seke kharaju,drzavu hebu a vas tjerajuk nestanku.