Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO je jedini spas za ostanak mladih u BiH jer znaci vecu sigurnost i bolju ekonomiju!
Kava sigurnost? O cemu ti pricas.. vs eoko tebe NATO, pa jedina da te oni napadnu, drugo, Evropa tesko da ce skoro dozvoliti bilo kakav rat na svom kontinentu jer im je migranata vec preko glave, a sta bi tek bilo kad bi ovi nasi nagrnuli jer bi svi krenuli,ne bi niko ni isao u rat, jer je narod vidio sta je to, i kako su prosli oni sto su ostali, a kako oni sto su otisli... mani NATO-a.. to je savez u sluzbi par drzava i to je to..ostali nista..
''Šta za BiH znači aktivacija MAP-a na putu ka članstvu u NATO-u ???''...pa znači da se SAD i Evropa i dalje zajebavaju s nama.nametnulisu monstrum-državno uređenje i ustav, a insistiraju da se domaći političari dogovore šro je nemoguće. Dakle,tpošto su nam nametnuli sve,neka nametnu i '' prihvatanje '' MAP-a i ostalih projekata. Mi sami nemamo šansu da uradimo nešto pametno u ovakvom poretku .
Moraju oni posto poto spojiti hr cg i bih u jednu nato cjelinu kako bi zapisali teritoriju prema ruskim simpatizerima
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
...znači ponovo nam dolaze crnci JUPI, evo sva sam se navlažila od sreće, jesu bili dobri, doduše, svako je bolji od onog šonje od muža za kojeg sam se udala...
Znači ako srbi u BiH zakuhaju radi odcjepljenja, ne može im Srbija poslati JNA, oficire, oružje i plaćati rat protiv BiH. Jel to znači da je agresorska, genocidna, fašistička i nacionalistička politika predstavnika srba i njihovih poslušnika PORAŽENA!!! Da to je to... a ostale neusklađenosti sa propisima EU o ljudskim pravima i funkcionalnosti države će se rješavati...
UPUTILI POZIV U PREDAVLIJU NSTOa, A DA SE NEZNA TAČNO KOJE SU OBAVEZE BIH A DA NIJE U NSTU VEČ U NEKOM PREDGRAĐU . STOLTENBERG PODRŽAVA,,PUTOVANJE.,, ČUJ PUTOVANJE PREMA NATOu.PITAM KOLKKO DECENIJA ĆE TRAJATI TO,, PUTOVANJE, DA LI ĆE POTRAHAGI KAO VJEĆNI ULAZAK U EU. OVAJ NAĆIN,, ZAVLAĆENJA,, MI LIČI NA ZAROBLJAVANJE BIH U ČELJUSTI MDĐUNARODNJAKA , KOJI SEBI OSTAVLJAJU SVO VRIJEME I PRAVA OVOG SVIJETA.
U SVIM UGOVORIMA SE DECIDNO MORAJU ZNATI PRAVA I OBAVEZE KONKRETNO.OVO JE SU U NAJMANJU RUKU JEDNOSTRANA PRAVA SAMO ZA JEDNE I OBAVEZE ZA DRUGE.MORAJU SE TAĆNO ZNATI NADLEŽNOSTI I OBAVEZE ZA SVE MOGUĆE EVENTUALNE SITUACIJE I DEŠAVANJA.
sigurno je samo to da BiH neće u NATO dokle god Republika Srpska dobija naloge iz Beograda i Moskve i šta treba da radi, i kako da se ponaša i politička vršika i svi akteri u ovim procesima. To isto se čini i sa Makedonijom i sa C Gorom i sa Kosovom. Razlog je jednostavan. Pripreme za okupacije i sila otimačine, kad se stvore uslovi.
Nakon MAPa dolaze HV i SAS da uvedu malo reda :)....
Gledaj SIkjuritija sto se istripovo da je jedan od man in black 😁
BiH je u ratu i kao takva može opstati samo u sistemu kolektivne sigurnosti a to je trenutno samo NATO.Treba nam nekih 30 godina bez rata i pametna politika neisljevanja i podizanja nataluteta da završimo posao
Bosnje reko vam je Dodik da nema NATO, jeste gluve Bosnje, glupe, sta????
otkucaj u gooleu nato countries europe pa ce ti biti jasno da se nista ne pitaju ni dodik ni vucic
Znaci da ce u tom slucaju i BiH gradjani ici po svijetu ubijati djecu i civile te bacati kasetne bombe po zemljama bogatim naftom i rudama.
NATO u blato! 🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺
ko hoće u NATO neka ostane u 17,8% 😂🤣
pa ono jesi upravu za 23%, ali mora i babo uzeti svoje, a to je 5,2%... ostalo je rezervat od 17,8%. e tu stvarno imate pravo da radite sve što i ostali rezervati u svijetu 😂🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako gledam nista
Podsjetimo se da su u ovom članku navedene kao pripadnice NATO pakta mnoge od zemalja protiv kojih je dejstvovala tvorevina Tariguzija (takozvana Srbija). Zbog toga je na Balkanskom poluotoku veoma bitno da se drže zajedno i sinhronizirano žrtve beogradskih monstruma.