Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjače bi bilo da Šmit nametne,a onda da se SBIH i NES povuku iz većine.Tog cirkusa onda😅
Pa fala bogu u rezervi imaju 1990 i HRS za potrebnu vecinu.
@Punamikapa ČEGA BA VEĆINU, HDZ 1990 ima 3 zastupnika HR 1 tj 4 ukupno. Nema vecine bez SBiH-a i NES-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vrceras ko Senada na ispovest trojka koja jad I beda , koli kome placa on trojki ili oni njemu.
Posljednji Mohikanac, vitez krstaškog reda Šmit sprema se da stavi okove Bošnjacima za narednih 50 godina.
Ni jedna probosanska stranka ne smije prihvatiti jednokratno rješenje. To je povijanje kičme i parola glasačima: Hoću u vlast pa po koju god cijenu.
Ko god je glasao za trojku je izdajnik Bosnjackog naroda. Alo budale pa SDA kakav god pila nebi ovako padala na koljena pred covjekom koji je uveo HDZ da kontrolise federaciju zauvijek. A jos bi sad uveo odluku da se ignorisu Bosnjacki glasovi. Alooo budale Bosnje probudite se.
Sve je ovo zaostavstina Tuđmana koji je mislio da je čitava federacija njegovo parče kolača prema planu podjele BiH iz Karađorđeva.
Bogami trajnu, ako hoce bar jednom da budes fer, vidjecemo imas li m.da
Vidi Lende, vidi odrona
Refik Lendo, general iz SDA, upravo tako, SDA general!
Znaci da ce vlast u federaciji imati hrvati, srbi i ostali Ima li gdje bosnjaka
Ako bude da treba samo dvotrećinska većina za veto i da to bude trajno, onda je to samo malo lošije od onog što je bilo prije ove zadnje odluke i još uvijek puno bolje od onog što je hazreti alija potpisao washingtonskim sporazumom, a što munafici zeleni zaboravljaju.
Trajnu odluku. Bit će dovoljno da potpišu Predsjednik i jedno od Podpredsjenika uz odobrenje većine u klubu doma naroda iz kojeg dolazi Podpredsjednik a koji ne želi potpisati. Ovdje Kantoni neće imati nikakvu ulogu.
Schmidtov poziv na dogovor i istovremeno upozorenje da je ovo posljednji poziv prije nametanja odluke nije dobar pristup, jer zapravo ne podstiče dogovor već može stimulisati one koji odbijaju kompromis da istraju pri tome i čekaju da ih visoki predstavnik nametanjem odluke dovede na vlast. Takva mogućnost je neprihvatljiva i predstavljala bi grubo kršenje Vašingtonskog i Dejtonskog sporazuma.
najbolje bi bilo da klybovi naroda ne oslucuju nego parlament hocel covic posteni pristat na takve izmjene
NES I SBIH su na klackalici. Šmit ce nametnuti samo ako osigura Efendica i Ogresevica
NIKADA S SDA! SDA JE PRIVATNA PARTIJA KOJA JE KORUPCIJOM DOSLA DO 13 DELEGATA. MI GRADJANI SMO GLASALI DA OSMORKA PREDLOZI BISNJACKOG CLANA. SDA NAS JE PREVARILA JER JE KUPILA DELEGATE. SAD SDA HOCE DA NA KORUPCIJI ZA VRIJEME RAMAZANA DRZI NAS KAO TAOCE. HARAM VAM BILO.
SDA kupila delegate za koje ste glasali? Kupite i vi njihove...
Sudeći po dislajkovima ali i rezultatu mi građani smo izabrali SDA a ne izdajnici. Pa jučer je čovjek istupio iz NESa zbog izdaje. Jel i to SDA kupila? Kupovali ste vi i to uz nagovor američkog ambasadora ali vam nije pošlo za rukom. Teško je kupiti za izdaju, Jel da?
Nemaju oni stabilnu parlamentarnu većinu. Inače bi odmah nametnuo
Her Smidht, da Bog da ovakvu pravdu u tvojoj Njemačkoj. Da Bog da se o sebi zabavili ako je ovo pravda. Jel pošteno?