Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUJELI SVIJET ZNA -SRBI SU IZVRSILI GENOCID NAD BOSNJACIMA ! TACKA !!!! KOGA INTERESUJE STA MISLI TAJ MALI DJIKAN?????
Mars seljacino sa dna kace!
DON’T FORGET!!! NEVER FORGIVE!!! 🌹
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Za tebe i za one poput tebe ni jedan most nije napravljen i nemoj da ga prelazis.Ostani tu gdje jesi.
Genocid je utvrđen pred sudom u Haagu gdje su i srbi iz rs direktni izvrsioci a i srbi iz srbije naglodavci i projektanti iznosili svoje dokaze i stavove. Tu je bio i Milorad koji se je pravio glup kao da se nicega ne sjeca. Srbima bi preporucio da pregledaju koje suđenje ili procitaju zapisnike suđenja.
Prelivode uvijek ostaju Prelivode.... Nikad ne znaš kako će reagirati.... Tako i sa ovima iz mostara
Samim tim draga gospodo, doticni zeli da kaze slijedece, normalno je da su iz Bl prijedora i ostalih mjesta gdje su zivjeli drugi narodi ,ubijano protjerano za tu njegovu RS jer on je zeli samo za srbe ne za ostale.Zato i podrska od njega ide ka tim stavovima to je njegova skrivena zelja.
Nismo vas ovlastili da lažete u naše ime, recite DA, neki iz našeg naroda su vodiži luđačke politike, da izvršili su zločine, ubili nedužne, nenaoružane, gađali civile, ne budite bruka za sve srbe i pravoslavice, zašto ih štititi i kriti i još više ljagu bacati na sve nas, za vaše pljačke i pozicije, jeli zato treba da bude označena cjela nacija kao divljaci i ubice sramite se
Zasto ne bi dosao? Svak moze doci i u miru obilaziti.Ali zakon je zakon pisnes li protiv zrtava ne gine ti cuza.Cica mica gotova prica i usput se napusi cicakur.
Jel tako. Retroaktivna ili od dana stupanja na snagu da znam dal ce ovi odmah zavrsiti u zatvoru. Podnijeti cu prijavu tužilaštvu
Zakon* pripremio sam sve ove njihove izjave
Bolesnajci su pocinili genocid na Rvatima u BiH.
Izgleda u toj crkvi su poželjni svi negatori zločina pa i sami počinioci, samo me interesuje zašto je dozvoljena obnova? Jer je evidentno da se taj narod ne pokušava uklopiti u Stari Grad, oni su na kraju krajeva taj dio grada i rušili, a sada su tu došli da čine razdor i da ukopavaju rovove oko crkve koja strši nad gradom kao i onaj krst.
Niko tebi me spori da ti imas svoj stav, ali isto tako treba da poštuješ presude medjunarodnih sudova.....
Sigurno ti je prošlost poznata da si nečovječno zaostala osoba
Ovog poČetnika, ako ga Čovićevi uhapse, izbit će rat. Zbog toga i dolazi u Mostar, ne da ga posjeti, nego da bude povod za novi rat.
Nista neobicno u rs-u. Sto se tice Srebrenice svi su slozni i svi ce negirati .enocid! Samo da znat svi vi botovi...Bosna i Hercegovina ce i dalje postojati, koliko god vi to negirali!!!
Nikad neću razumjeti kako netko može negirati toliko užasan zločin, pa taman i da ne smatra da je riječ genocid ispravna u pravnom smislu, ja bih ga zbog tolikog broja ožalošćenih tako nazvao... Tako isto strašno boli npr. Hrvate Konjica ili Kaknja, kad Bošnjaci koriste termin 'otišli' , a desila im se ista stvar kao Bošnjacima u Žepču ili Kiseljaku...
...naravno da nam je bio poznat,ali Bosnjama komunjarama je malo teze utjerati u glavu...da si ikako mogao da to malo prikrijes oni bi te i dalje velicali.
Želja za vlašću i srbovanje jači su od razuma. - sveti Mile laktaški