Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanivukovic ce brzo jiti potrosen i sutnut. Pravi primjer neobrazovanog bogatog i bahatog mamlaza
Jesu li ovo grbovi onog Dušana koji nije kročio u Banja Luku, a u ostatku Bosne tek malo popljackao i popalio, zadrzao se svega par godina i fajront nazad?
SACIII JASI MEE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Draško od opozicionara, borbe protiv namještenih tendera i sličnih aktivnosti spade na maskotu Banjaluke, isto kao da je rješio sve probleme zajednice pa se zabavlja
HOCE LI OVAKO I POVEST KOLONU NA LGBT SETNJI ZNA LI SE STA??
Uskoro organizuje i traktorijadu. 30ta godišnjica
Banja Luka...od autohtonih Bosnjaka do karavlaških kmetova na konjima u 50ak godina...tako brzo ni američki kauboji nisu krali tuđe
Gradonacelnik se zabavlja à u Sumskoj djeca gladna.Posebno sto tatin sin ne moze od slatkog zuvota ni studirati.Nije ga sram?
Svaka čast Vuče💪💪
Konj na konju
Curica
Curica
Vidi Konja sto jase onu jadnu zivotinju.
Fetish likova u javnosti...
Njemu je svakako jahanje konjića omiljena disciplina.
Ovaj mi se vise izofiro od velicanstva Maline, eskjuze moa izofirao
Može prispit na Ajvatovicu.
Smiješno.
Šta je uradio bolje za grad od prethodnika? Ne može sada takav jahati na populizmu zato što ne može više lomiti svoj asfalt.
sljedeci put seks na konju usred trznice ..dobro pa ne jase kobilu inace je stanivukovic opasan igrac
Jeste li ovo krenuli na Kosovo. Murat je vec tamo. Sta cekate?