Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj al smarate sa ovim četnicima, pa daj vise ohladite sa vijestima..i njihovim odvratnim facama.
Vidi Drasko nek se drzi zakona i nece bit sudjen
Šta veli gluppi Sandžaklija Nenad Hadžifejković na svojoj Fake TV.Draško je Naša nada, naša budućnost, primjer suživota i tolerancije abalje u transu, samo što mu još čmar u Kasabi nisu ljubili... Ne može niko biti gluppp ko ballijander, tu retardiranu marvu mogu djeca iz obdaništa izlevatiti..
Ništa čudno od ovog malog papka.
Pa ovog Mile ucjenjuje sa snimkom gdje se guzi s Begicem! Mislim, chetnik je on al sad je Miletov chetnik ;)
Koji su ovi servi ljigavci, pa ovog malca he dodo pljuvo, izbacivao iz skupstine, fizički nasrto, hiljadu puta i u raznim prilikama govorio mu najgore, i onjemu i njegovoj porodici. Sad mu ovaj malac lize pakaš? 😂😂😂😂 HEBES KARAKTER AKO NIJE LABILAN... SAMO KOD SERVA!
Ovi ili su glupi ili se prave glupi. RS kao takva postoji samo zahvaljujući DAYTONSKOM MIROVNOM SPORAZUMU koji je predvidio i VISOKOG PREDSTAVNIKA koji ima BONSKE OVLASTI. Uostalom u svakoj državi će biti procesuiran svako ko konstantno i svjesno ide protiv USTAVA DRŽAVE kao što to tvoj uzor Dodik i NSRS to rade. Vi bi ste diktaturu pa da radite šta hoćete da vas niko ne može procesuirati niti kritikovati.
Gadovi i smradovi srpski!!!!!! Jebem vam pleme sve do majmuna!
Kratko traje transformacija cettnika samo uđes u politiku
Nevjerojatan lik bio tako promićudan, pametan, hrabar i narod ga prihvatio zamalo da nije uspio srušiti režim mile a onda poglupi lik odjednom koeficijent inteligencije mu pada za 100% i sada je frajer nevjerovatno glup ne zrači ničim nista nula, telka. Ne znam dali vi isto osjećate i gledate tako kada on priča prebaci znaš da pojma nema, ne zna ni sta priča, nit sta hoce više nit protiv koga.
Narod je kriv, glasali za neobrazovanu osobu za gradonačelnika - Banja Luka imala šetališta, parkove, ovaj grad uništio
Jao Draskice samo cekaj da ti racun bankovni ukinu pa da te cujemo koju pjesmu pjevas
I traktoras je bio novi vjetar, dok nije osjetio da na nacionalizmu moze ukrasti milione za sebe i familiju. Tako i ovaj mali od palube broda snsd_a vidio gdje je kvaka i priklonio se baji u pljacki i otimacini. A to je i jedino sto radi, sve ostalo su same gluposti. A i nije neasto pametan.
Prevarantuuu
Svaka odluka VP je privremenog karaktera I vazi dok je Suveren - Zakonodavca (Institucija Nacionalni Parlamenta BiH) ne potvrdi, promjeni ili ponisti. Jasno je da VP postuje Suverenitet.
Od pocetka se znalo ko si i sta si. Mali Dodo, caki i gori..
Može da ga duva, navikao je na to 😂
jebote pa u ovoj sumskoj svi gori od Dodika
Eh sta sninka uradi od nekad glavnog i najglasnijeg opozicionara ..