Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi znamo kako su knjige za osnovce skupe, potez gradonacelnika Banjaluke je za svaku pohvalu. Ugledajte se i vi u Federaciji
dokaz da momak nije demagog
ma coviek se bori za svoe ne ko politikeri iz federacie a o5 ih narod nekako voli
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mozete kenjat koliko ocete ali momak bar nesto radi
Povalio ga i dodick
To stanivukovicu🤣, sta ti dodu one banjalucanke na instagramu, imas dobre rodbine🤣🤣🤣
Sve pohvale za Draska, pozz iz Federacije!
U FBiH se jos uvijek ne mogu dogovoriti ni koji udzbenik engleskog je valjan, a kamo li recimo historije. Pa dok skontaju, onda ce nabaviti
Jel vas stid bosnjaci sto vasa djeca nemaju besplatne udzbenike???
Eh ovako treba da budu svi koji su na vlasti
vlaška posla
CIM TE DODIK HVALI NECES TI DUGO BGM
Mora covjek bit bas glup da vjeruje u besplatne stvari. za medalju glup.
Pa ti si mozak dobio besplatno pa ne koristis.... jel ne vjerujes da je dzabe ili???
Previše je dramatičan nekako, ali valjda je to u ovom početku dok ne pokupi sve simpatije raje. Vidim simpatije naivnih Bosnjaka je vec pokupio pa lete da ga ljube i slikaju se. Kuku se nama kad dodje u predsjedništvo, plakacemo za Dodikom..
Dodik je na početku karijere priznavao genocid npr, imate video na yt, tek kasnije kako bi pokupio glasove nepismenih srbendi je počeo negirati. Ovaj of starta mrzi sve naše.. Ne znam kakav je mentalni sklop Bošnjaka koji se slika s nekim ko ne priznaje genocid..
Hebemo ti kraljicu ELENU, uskoro...pozvan si na geng-beng.Dodji da hebes ili da te hebu.Bakireee, obrij joj ckapi, dolazimo...2014-2021.
Mic po Mic....
Svaka cast momak Priznaj genocid i bices faca prava
Svaka cast a Bosnjo bi zakinuo majku svoju prije nego dao nesto dzaba