Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je odgojen na turbo mržnji.
a opet neki tamo iz neke trojke grle ga ko da im je rođeni...
SaDrineSeljak Kad se Bakir prestane grliti s Dodikom i Čovićem, javi se. To tada šuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Браћо потурчена,што се нервирате,дођите да заједно прославимо,што сте тако тијесни и мрзите нас,па таквим понашањем БиХ нема будућност.Заборавите шта се догађало у рату,идемо напријед,зарад будућности народа и народности СФРБиХ.
Ovaj balavac je bolestan pravo
To je kako ga mama I tata naucise
SKUP GENOCIDAŠA.
Srecna vam slava
Ovaj nista nije bolji od Dodika
Kme kme kme traze mosnjaci komsica među Srbima
Mali derpe
Maa je li to onaj Stanivukovic sto je gotovo pa pocasni gradjanin Sarajeva? Ne mogu vjerovati 😜
Kao nacija nikad iz opanaka izaći neće
Svi su oni genocidni i krv i mozak im je genocidan od najmanjeg do najveceg
Pa ga nane i žene ljub'te i grlite po Baščaršiji i oslovljavajte sa sine.. koliko smo merhametli duplo smo više janjećeg mozga, sve zaboravimo dok trepnemo. Ovi se spremaju ope' a mi?
G.T. Genocidna tvorevina. Novi logo kao u golfa g.t.
G.T. Genocidna tvorevina. Novi logo kao u golfa g.t.
Kad kazu,prepustite mladima da vode drzavu....vidimo sta se desava u zadnje vrijeme,svi incidenti,nacionalno orgijanje i mrznja dolazi upravo od njih.Ovaj ljigavac Sranivukovic se umirio i ne pravi vise proteste protiv vlasti odkako je na vlasti.
To ti je kada u školi učiš istoriju pisanu uz gusle, moj Draškoviću predlažem ti da malo obnoviš gradivo ali iz nezavisnih izvora..
Pa čekaj. Zašto sada pljujete ovog tipa. Koliko se sjećam Bošnjaci ga obožavali. Zar nije samo Dodik problem. Izgleda da nije dobar niko ako ne misli kao vi. Ako ne znate to se zove fašizam.
Fašizam je ono što ste radili 90tih, ovo je posljedica vaših dijela. Malo razmišljaj glavom, pa onda počni da skupljaš lajkove po klixu
mi ne volino one koji ne postuju zakon ustav presude sudove, i one koji podrzavaju klanje istrebljenje ratove i one koji su radili te stvari