Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proslost se ne moze promjeniti ali se moze osuditi. Vjesto diplomatski Drasko izbjegava ono sto znamo, on pocinitelje ne osudjuje, za njega i ostatak ekipe oni su utemeljitelji za nas genocidne tvorevine a za njih RS-a.
Vi imate 1%< srba u FBiH. Srbi su od 50%+ u Bosni svedeni na 30%. Želiš da dodaš nešto?
@RealnoSTST Aj malo budi napacen.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Da mozemo izmijeniti nebi nas tako jeftino klali i ubijali.
Tuzla primila OTVORENOG NEGATORA GENOCIDA. Gospodo draga, u Evropi to je non pasaran. Ali Bosnjaci su bez pameti
Pusti suplju pricu, svako svoje zlocine krije, samo sto su neciji zlocini genocidi, silovanja i slicno, a druga strana je po nasem misljenju cista ili je pravila manje zlocina... svaka nevina zrtva je jednaka, bez obzira na cijoj je strani bila ! Ne stavljam se na stranu agresora i treba se znati ko je izvrsio agresiju, ali zna se ko je profitirao u ratu i kome je sve ovo dobro doslo, ovima na vlasti. A vi se ubijajte zbog nacionalizma 73bo vam nacionalizam nenu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A u ovom slučaju devedesetih, Bošnjaci su držali igračku, a tamo neki drugi malu puškicu.
Ovo je isti onaj Drasko sto velica Karadzica i Mladica i negira genocid u Srebrenici. Zanimljivo da samo pregovara sa teskim komunjarama Benjaminom (ona iz Sarajeva kako se vec zove) i Jasminom Imamovic
Jest lijepo i ponosno biti tuzlak
Willi Brandt je kleknuo u Poljskoj i tražio oprost za nedjela svojih sugrađana. Bosanski pravoslavci nemaju dostojanstvo spram svoje čovječnosti pa da kleknu. Samo stupidni ponos na zločine i pampers eroje koji su ih iz daljine činili.
Pustite mlade da odlucuju o buducnosti. 26 godina se prica samo o proslosti. Zato su nam djeca u inostranstvu. Ne treba zaboraviti, ali treba i normalno zivjeti.
Jeli SDP uistinu ruši Bih priznajući Republiku srpsku kao državu a Banja Luku kao njen glavni grad (Što je uradila i Karić posjetom Banja Luci) U startu im je Stanivuković dao do znanja da o politici ne želi uopšte razgovarati (znaći ne priznaje Bih kao svoju državu, ne priznaje genocid niti zločin na Kapiji).
'Razgovarao sam sa gradonačelnikom o povezivanju naša dva grada u oblastima kulture, turizma, ekonomije i privrede, što nam je veoma važno. Drago mi je da najavim da će neki privrednici iz Tuzle investirati u Banja Luku, ali obrnuto. Pred nama su brojni projekti koje ćemo realizovati zajedno'. - Stanivuković
Da Tuzla je surađivala sa četama ukucajte na you tube Milorad pelemiš kako smo ulazili u Tuzlu, dok smo mi gladovali i borili se, zato ih i nemogu okolni gradovi uzeli su im sve poslove sa podrinjcima koji ih šikaniraju marškaju nemaju gdje da rade 1km nemaju u džepu sjede uz jalu alkoholiziraju se i je*u majku selimu Bešlagiću što nije je proglasio autonomiju
Normalna osoba i jako pozitivan covjek i za Banja Luku, RS a i za cijelu BiH. Mladi treba da preuzimaju vodece pozicije i grade bolje odnose i buducnost za sve gradjane.
Bem ti bokca kaj je ovaj mali zajeban, bu sve gradove obišel za mesec dana.
Alijine zrtve.
Radi ispravnu stvar, trenutno otvoriti saradnju na svim poljima gdje je moguce, a o najtezim temama treba otvoriti kontinuirani dialog, a ne uslovljavanje kao kamen spoticanja
Sada je muka onima koji kontaju kako Bosni napakostiti na izborima, za Stanivukovića koji se bratimi sa Bošnjacima ili za Dodika koji je potpisao ANP. Samo sjede i dislajkuju čas za jednog čas za drugog. Osjeća se pometnja i zbunjensot.
Jednom ^v^lahu iznesi veceru, a drugog turi u vrecu i sjedi na njega.Isto ti misle i jedan i drugi.
Ljudski bi bilo da posjeti kapiju i da se pokloni žrtvama, iako ne očekujem od njega neka odstupanja od stavova o prošlosti koje zastupaju političari u RS-u. Nažalost načekaćemo se mi i za neka priznanja i to, a dok ne dođe to vrijeme treba se okrenuti ekonomiji i budućnosti.