Problemi u Banjoj Luci
18

Stanivuković optužio SNSD za vještačko stvaranje saobraćajnih gužvi, priložio snimak kao dokaz

I. Sa.
Arhiv (Foto: M. D./Klix.ba)
Arhiv (Foto: M. D./Klix.ba)
Gužve i saobraćajni kolapsi, koji često zablokiraju cijeli grad, postali su svakodnevnica u Banjoj Luci te su posebno aktuelizirani tokom predizborne kampanje uoči oktobarskih izbora.

Banjalučki gradonačelnik i kandidat za novi mandat (PDP) Draško Stanivuković tvrdi kako Gradski odbor SNSD-a organizuje stvaranje saobraćajnih gužvi te angažuje i ljude kojima plaćaju gorivo i dnevnice kako bi izazvali te gužve.

СНСД намјерно ствара гужве у граду!

❗️ЋУРЛА и ЛЕТИЋ организују саобраћајне ГУЖВЕ у граду!Ово раде по налогу ЂАЈИЋА и ШОБОТА!Знамо који људи и са којим аутомобилима су ово радили, као и на којим бензинским пумпама су сипали гориво!Сутра ујутру цијели случај пријавићемо полицији!

Posted by Драшко Станивуковић - Draško Stanivuković on Friday, September 20, 2024

Stanivuković je uz objavljeni snimak optužio upravo članove SNSD-a za stvaranje vještačkih gužvi u gradu.

"Pitali smo kome da se javimo za ovo vještačko pravljenje gužvi i blokada kružnih tokova", govori on.

Na snimku se može čuti kako anonimna osoba poziva Milana Ćurlića, zvanog Ćurla i pita ga koga da zove za "stvaranje gužvi u gradu".

Zatim dobiva odgovor da se javi Milenku Letiću (SNSD).

"Znamo koji ljudi i sa kojim automobilima su ovo radili, kao i na kojim benzinskim pumpama su sipali gorivo! Sutra ujutru cijeli slučaj prijavit ćemo policiji", naveo je Stanivuković te poručio da je sada na potezu MUP RS-a.