Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ga ne vadi 😂
Černobil svega mi
Ovo je strava, nevjerovatno. Horor
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo me podsjeti na one slike iz Pripjata.
A jbt...Zato Seka neda da se udje u KCUS, i ovdje je sigurno tu negdje
Na KCUS-u je čisto i higijena na vrhu. Bio i vidio. Sve možeš reći ali da papirića nema gore je istina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zmijuga loma profesore
Ma ništa to, hebo to. Eto Islamista i Muslimana da vas napadaju, da vas ugase. Hebo ovo, nije ovo nikakav problem, možete se i u govnima kupati. To je zanemarivo u odnosu na Islamiste koji žele da vas unište
I za stoku hrana se priprema u boljim uslovima.Pacijent u rs je jadnik kojem su male sanse da ziv i zdrav izadje iz bolnice.
Ima novca u budžetima ali se usmjerava tamo gdje političari i tajkuni mogu profitirati. Umjesto u kuhinju, milioni u podzemnu garažu. Umjesto u povećanje broja policajaca u Sarajevu i opremanje, ovi za koje sam glasao kupuju helikopter od 20 miliona. Oboljeli od Dodikovog sindroma.
Let iznad kukavicjeg gnjezda
Sto ste birali servira vam se na tanjiru ,nista vjerovatno nije bolje kod Seke u Sarajevu ili bolnice za plucne bolesnike Podhrastovi ,katastrofa u cemu narod radi , da ne govorimo o kvalitetu jela.Al okej to isto jelo terba sevirati politicarima u skupstini vjeca ministara.
vjeruj da nista bolje nije....okolo kalaj unutra belaj
Ovako je u većini države, nažalost
Ne kaze se Kuvarice, nego Kuharice.
Kad vam Milica zamjesa corbu sa klempom za prste polizati Pa vama je bolje u ratu nego u miru zato ga i prizivate stalno i ucite djecu da mrze nebi li se zaratilo
Peksinava vlahadija
Ma ovo nije istina. Ovo BN televizija kuje zavjere protiv vlasti, reci ce dodick i glasaci ce se jednoglasno sloziti sa gosp. dodickom.
Mali dobro radi poso, samo da je malo vise gradjanskiji
zovi inspekciju.tako se radilo u normalno vreme.
Kuhinja i WC u istim prostoru, to je taj modernizam, funkcija preko asteticnog izgleda.
Kuhinja i WC u istim prostoru, to je taj modernizam, funkcija preko asteticnog izgleda.