Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voli stanivukovic muške
Kakve veze ima hrast sa bozicem
Voli šumske
Ne mogu da vjerujem koliko negativnih komentara..fuj ste. Ja iako nisam pravoslavac mislim da je super to što se gradonacelnik najmnogoljudnijeg grada u RS druži s ljudima i ne diže se u nebesa ko pojedini
....religiji nije mjesto u javnim ustanovama .
Meni moja vjera,njima njihova vjera.
U komentarima cvate bosanski merhamet i vapaj za zajednickom drzavom. Kada se kolju ovce i prolivaju rijeke kurbanske krvi onda je uvrijedljivo to nazivati divljastvom i primitivizmom. Bezbeli!
Kazna od 3000 do 30 000
ovaj vo je bas dobar za upregnuti. e nam politike u pm.
De se uslikaj na proljeće kako sadis za svako posjećeno drvo, NOVO DRVAO!!!!!!
znal se koliko puta je zamahnuo sjekirom?!?
Neka tu i ostane, tako ćete se uvijek OSJEĆATI DOMA.
Neće neg u šumu, svoj na svome
Kakva seljačina.
Tradicija je jedno ali ova država je sekularna i bilo kakve vjerske manifestacije u državnim institucijama nisu dobrodošle. Drašković, ako je već oeavi vjernik, a puno je primjera da nije, trebao je badnjak unijeti u svoju kuću, a ne kuću svih Banjalučana. Jednostavno nisu svi vjernici, a tuđa vjera će se puno više poštovati ako bude prakticiranja skromno i privatno a ne javno.
Kakav papak ovaj stanivukovic
SELJAKLUK VJERSKI VLADA OVIM PROSTORIMA; hahahaha Svijet nam se smije. Hahahahah
Ja koliko vidim, smeješ se ti sam sebi i to baš slatko.
Lijepa tradicija! Ovako nešto slično i mi radimo, samo riječ je o paljenju panjeva
decko radi sve kako bi sto vise postao popularan a snimak mu visi ko kamen oko vrata I zato se ponasa ovako.
unistavanje sume