Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za početak okači i državnu zastavu na svoje sjedište u Banja Luci
Hoce, evo sve leti. Ovaj Drazin stovatelj vise mrzi ovu drzavu od Dodika, bar dva puta. Ali vi to ne merete shvatit. Ali uvjerit ce te se, kad dodje na vlast.
bio je obećo neku hajr česmu Sarajevu, kad je ona v.d načelnica bila tamo,pa vidićemi
Ne reci dvaput, znamo mi dobro šta nam želite.
Znamo i mi sta vi nama zelite
Znaci srpski narod ce nestati. Pokazali ste devedesetih godina sta zelite.
Koji lazov i pokvarenjak moras biti. U kojeg Isusa vi vjerujete? SPC je zlocinacko udruzenje genocidasa i olosa.
Pa desilo vas se zato ste u ..urcu ko i mi
Kao...mi zelimo pola Bosne i da sa vama vise nemamo nista...i zelim vama isto :) ....Ili mi zelimo da se svi zlocini oproste i srbima i drugima jer su svi krivi jednako a sud u Hagu nije bitan. Nakon 20+ godina....lako vas je procitati. Kada pocetna tacka bude, vi ste Bosanci pravoslavci, i vrijeme je za ukidanje republike sumske i jedinstvenu BiH...onda mozemo pricati o zeljama za boljim sutra
Svi ste vi budale!!!!!!!!
Ne daj bože da se to djeci vašoj desi, a vama DA, jer ste više nego zaslužili.
Koji ublehaši, žele entitete Bošnjacima i hrvatima
prvo neka vam se vrati ono sto ste uradili Bosnjacima i Hrvatima
Hahaha e bože dragi, da li ima toliko naivnih da bi ovim povjerovali. Oni ovako pričaju kad vidi da ono što su pokušali silom ne ide onda ide ona hajde bre da živimo u miru i gradimo. Bošnjaci pamet u glavu i probudite se iz sna jer nas je evo Dodik probudio sa ostalim političarima iz RS da bi nam pripremili ono što je Karadžić devedesetih. Hvala Dodiku barem što nas je osvijestio i prekinuo iluzije
Želio BiH i ja da niste etnički očistili pola države i sada hoćete mir pa dobili ste to nakaradno izdanje genocidom ali nećete ga odvojiti od BiH nikada pamtimo i ne zaboravljamo.
Gluvo bilo 😂😂
Ovaj nije normalan, hitno ga treba poslati na psihijatriju kod Dabića u hag.
Znaci zelis genocid da ti se desi i sve najgore 🤔
Abrektovat će njega SPC,kao i Dodika,odgurali ga skroz udesno.
Ferhadiju porušio vjetar nije,ni ratnih dejstava u BL bilo nije...Bošnjama su željeli nestanak.