Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta ste očekivali, Stanivuković se ne doima kao da je pročitao više od lektire za šesti osnovne
Griješiš. Jednom sam gledao reportažu gdje prikazuju police njegove kućne biblioteke. Znaš šta dominira? Djela "Velika Srbija" i "Nemoguća država - Bosna i Hercegovina". Sudeći po njegovom djelovanju, nema sumnje da one tu nisu samo ukras!
Joj kad se sjetim kad su ga Sarajke cmakale na Baščaršiji
Jel to Decko od Bećir Vezira ? Sada su neke stvari jasnije
Slatki su kao par . Bećirović i Satanivuković . Jedino što ih ebe u dupe su dugačka prezimena
Đikani školski primjerak
hahhahaahahahhah ovi bas vole svoje zene..... ono bas vole da ih pohvale i zastite :D nakona ovakvih bombi ce prosjecan zemljak reci U PRAVU JE "sve su zene k". srBski humor
Ima ona skim si takav si . Ovaj to vise puta potvrduje . Ne moze slucsjnost da se desava sto se kaze nonstop.
I vas dvojica ste se oklizuli ,dvije najveće svjetske lude,mutavi i tepavi...
Tragedija BiH je što su primitivci iz sva 3 čopora koji su totalno opljačkali državu , uništili sve bitne sisteme ( zdrastvo , školstvo , pravosuđe , .. ) zaposjeli sve funkcije več 30 godina , pozapošljavali rodbinu i poslušnike i sada još prijete ratom u kojoj bi , naravno , ginula sirotinja braneći njihovu imovinu koju su oteli od sviju nas . Ima li bolji dokaz kolike smo kukavice i glupi kada po 100 puta padamo na iste fore . Pa krepajmo onda .
Ono, kad neko s govornom manom prica viceve, mislim da lik nije pola ni sam sebe razumio. Kad si u depri, ovog lika obavezno poslusati, jer i kad normalno prica je oplacem.
Kakav narod takvi i vicevi :D
Hojoj, koako se nejću sikirat, hajahojoj
Dzajic je ogledalo vlasti i naroda.Veceg papka od njega nema.
SNSD I Dodik imaju vise snimaka gdje mali zli patuljak radi felacio momku sa sajkacom i prima muski polni organ u bulju.Ucjenjuju ga iako kaze za sebe da je gradonacelnik za 21. vijek, sa trogodisnjom srednjom skolom cini mi se.
Koji primitivac ovaj Đajić. Fujjjj.
A sta ono ne tako davno izjavi Nenad Adzifejzovic u svojoj propagandnoj emisiji za Draska. "Ti si Drasko fino dijete, iz fine familije, ti si buducnost ove zemlje". Koji kloc od novinara.
Kakvih "saboraca" balavac jedan rata i puske nisi vidio.
Ovom kliksu svaka saradnja smeta.