Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drasko, mlad si i perspektivan. Gradonacelnik si u zemlji unutar Europe. Razmisli sto je pametno za tebe kao i za cinjenicu da ako rat krene naj.bali ste svi. Mene kao nekoga tko zivi vani ne briga koliko ce vas pomrijet. Ali tebe bi trebalo. Steta bi bilo da jos jedna generacija ostane bez udova bez nekretnina bez zivota. Uciniti pametnu stvar i krenuti dalje, graditi zajedno, nije tesko. Ako se ja kao Hrvat mogu odreci svih koji su ubijali po Bosni onda mozes i ti kao Srbin.
A ko ti brani? Hodaj gdje hoces,i ne laprdaj gluposti.
Zabranjeno pricati nesto!? Pa nije ovo ‘48 nego 2021😄😄😄😄
Trazi gu*ici cepa...
Da li ce biti zrtveno jagnje za.novi sukob? Igra prijestola, dobra serija
Malo su hercegovci nezgodni, pa ti probaj
Neka dođe, ne treba ga no dirati ni gekda ti, samo kad zakon stupi na snagu neka pazi sta govori jer moze da odgovara.
Seljačino, bila ti je pružena ruka, imao si šansu, a eto ipak odlučio ostati papak.
igras se drasko,kod tebe moze i ovako i onako..na jednoj strani podrzavas cetnike a onda si mirotvorac..nevalja ti ta rabota..
Nek se spusti ko mu brani?😎
Ako se spustiš mogao bi i ti na jedan skok , ti si rekao sto si imao reci ne vadi se sada
Kao da je u ratu
Nemozes ti nikome zabraniti nista ako drugačije misli. Covjek nije negirao genocid vec je iznio svoje mišljenje a stoka odma koristi da narod zavada. Sve je to politika SDA, SNSD, HDZ a stoka nasjeda. i jos ovi botovi po klixu se trude siriti mrznju za neku sitnu lovu sto im plate. Npr mahanje zastavom za SDA na skupu je 50KM .
Drasko pametnije ti je bilo da si sutio i suzdrzao se komentara. Bio bi i dalje na nekom finom tonu mada svi znamo sta mislis u sustini a ovako izgubio si jeftino dobre pojene stecene na lak nacin.
Kad se spusti, bacite ga sa mosta nek leti
Klix sankcionisi ovog covjek poziva na ubistvo. Ovdje na chatu policija ima pune ruke posla.
Čovjek zna plivati. Kakvo ubistvo?
Dok god su nam u glavnim ulogama političari i vjerski službenici, jb0 ti ovo, treba bježat glavom bez obzira. Čitam kako svako ko nema posla nadje isti u politici, a izgleda da nijedan pop, hodža ili fratar nema na birou, pa ti vidi care moj.
Kad bude jedno 40 komentara na izjave srba Onda cu reci bosnjaci su dosli malo sebi Srbe treba ignorisat
fino mu rekli da negatori genocida nisu pozeljni..i on opet hoce..imaj malo dostojansvta kad vec nemas morala