Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četo
Možete vraćati nadležnosti, ali nadležnosti Republike Bosne i Hercegovine, koje ste oteli agresijom, UZP i genocidom.
Početnik
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Davno sam ja rekao da je ovaj gori od Dodika. Daj mu malo vlasti i odmah vidis kakav je. Sve je to isti sljam samo malo drugacije pakovanje.
Vi mislite ako ne laje na drugi narod dace ici protiv svog majke mi niste normalni covjek hoce sa svima dobro ali nece da ga gaze drugi
pa sta ocekujes kad te nacionalista i genocidas odgaja? da ce biti cvijecka i zalagati se za razlicitosti i toleranciju?
koji pakas
Ideja za sve buduce mlade generacije je ukidanje manjeg genocidnog entiteta.
Kako bi Stanivukovic i svi drugi politicari ostali na vlasti da pricaju supritno od zelja njihovih glasaca,iako mozda i neosjecaju tako ali zele vladati.Do biraca je nije do njih.
☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ Tzv.rs genocidna tvorevina.
al u kurcu
Vracanja nadleznosti NEMA, treba jos uvesti nekoliko drzavnih ministarstava, MUP BiH, ministarstvo poljoprivrede, turizma, sporta i obrazovanja.
Pa šta više treba Karićki da prestane koketirati sa ovim četničkom!?
Ma ja, nije dovoljno što ste odgojili generaciju debila, danas, potrebno je da osigurate da se i u budućnosti rađaju debili, neljudi i mitomani!!! LogiCHno!
Mile je mala maca koji je ovo četalj Ovo se može riješiti samo ko u Karabahu Govna fino pregaziti za 3 dana i onda nek vraćaju nadležnosti
Pre će oni da pregaze tvoju bulu
znači, barem kad su u pitanju oružane snage bih i državni teritorij, zalaže se za raspad bih kad tad. ako nam je do bosne i hercegovine onda jedina reakcija na to je zalaganje za nestanak entiteta rs, kadli tadli. šnači budućnost će nam biti mirna stabilna i prosperitetna ako se desi da ovaj dodikov sljedbenik zauzme njegovo mjesto.
Čečan. Šepuri se po Sarajevu, prima Benjaminu Karic, cim dodje do kakve funkcije najveci čečan. Biznis je ovo obicni, nema narod nista s ovim. Ko pita narod sta. Ionako smo spavaci.
Ovaj mali nacionalista je sad gori a tek ce biti jos gori od Dodika, narode, zapamtite to. Sto prije ga treba spustiti na zemlju. Al bosnjo kuje u nebesa e moj bosnjo budalo moja. Eto vam ga sad
(Po)četnik
U slucaju rata-na kolac sa njim
Pa vi, tupe ženturače,ovog anemičnog miša opet zaustavljajte i cmačite po Sarajevu