Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel treba ko 92’ da nam prevoze “banane” ispred nosa. Milion paravojnih formacija imaju:Noćni Vukovi,Srpska Čast a policija im je naouruzana pendrecima kalibra 30 mm.
tvoj odgovor je da se i ti trebaš naoružat jeli tako, a tvoj odgovor nije da ima ko je zadužen za odbranu ove države i da su ti naoružani automatskim i polu-automatskim puškama. što onda plaćamo vojna lica, što se ne raspusti vojska netreba nam ti ćeš se naoružat, bolje da imamo paravojske nego vojske.
Svako ko voli ovu državu treba imati bar jednu dugu cijev i 1000 metaka
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jos vise ovakvih udruzenja i svaki bosnjak kojem je stalo do domovine treba se obucavat. Sretno!
treba i vas pretresti koji to oduzimate, da vidimo sta su vam namjere, po vama bi bilo izgleda najbolje da niko ne zna koristiti pravo oruzje ako dodje do toga
Samo da se znamo braniti. Necete vise
Ovi u streljackim klubovima (u Travniku znam 100%) su sve tajkuni koji su se obogatili preko SDA, a maloljetnici su njihovi sinovi koji se klince. Vidim neki komentari kazu neka se obucavaju, budite 100% sigurni da su ovi babini sinovi koji su u streljackim klubovima prvi u Njemackoj da se zapuca! Pjesadija nema ni vremena ni para da hoda po streljackim klubovima.
Otkud maloljetnici na strelištu? Kakvo glupo pitanje. Pa maloljetnik pod nadzorom ovlaštenog lica naravno da može biti obučavan za bilo koju legalnu radnju.
samo vi PUŠ-KARAJTE, al bez mene. haha :-)))
A kako to klub pomaze u civilnoj zastiti? Ubijaju medjede?
Mogu, da se igraju našim parama. Pih, jad i očaj.
Pripremate i mladez da bude sposobna da pogodi metu? A uzbuna je kad MupRS-a dobije duge cijevi? Nije to bas ista prica.
Sinoc je SDA odrzala skup za izbore,onaj kandidat za nacelika nije los ali sve se svelo na onog Batalovica koji hvali i brani Hadzibajrica, logicno jer ga je on postavio u opstinako vijece a kasnije ga predlozio i za parlament,znamo svi da je u talu sa Ibrom bio oko love,mislis narod budala,Harisova je gresaka sto se slizao sa Mirzom i hvaljenjem Ibrahima kriminalaca koj ima desetine milona,ste pljunili na obican narod i nazalost po sinosnjim reakcijama obezbjedili gubitak na izborima.
KLIXu i KLIXovim nalogodavcima je sporan bilo kakav kontakt Bošnjaka s oružjem. KLIX i KLIXovi nalogodavci se rukovode formulom: NAJBOLJI BOŠNJAK = NENAORUŽAN BOŠNJAK = MRTAV BOŠNJAK Dovoditi u pitanje profesionalni integritet kluba kao što je POINT je u najmanju ruku maliciozno, svako ko je imao kontakt s tim ljudima zna o kakvim profesionalcima se radi.
Bosnjak pravac u kladionicu.. Nemoj kuci 2 escajga da imas.. Nemoj da komsija zamjeri
Switzerland je država sa najvećim brojem naoružanih i obučenih civila.... Klix kvazinovinari provjerite i pišite
Bosnjak pravac u kladionicu.. Nemoj kuci 2 escajga da imas.. Nemoj da komsija zamjeri
Znaci streliste i klub koji postuje svaki propis i zasto ga blatite? Problem Vam je to sto ljudi tu uce rukovati oruzjem pa pokusavate to ugasiti? Opet zelite napraviti pokolj kao 92-25 pa je problem ako bi ko znao slucajno koristiti pistolj da se odbrani?
Teroristi