Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je istina i ako je sve transparentno, bar su pare otisle u ruke ljudi kojima su potrebne, a ne na racune guzonja. Ponavljam, ako su zaista novac primali gradjani kojima je to bilo potrebno. Ako nesto nije OK, brate tuzite ga i cao.
@CapCarap ovdje se u sve mora sumnjati
Slazem se da treba pomoci ali spisak treba da postoji. Cuj nekom novac a nekom kesa....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vijećnici sjednu dva puta mjesečno i dignu ruku koji put za 600-700KM u Sarajevu. Posao koji ne vrijedi ni 100KM je plaćen sedam puta više, ali to nećete čuti ove uhljebljene besposličare da negoduju.
A ovaj Dodik ima preko 4000 KM mjesecno primanja jer opcinski je i gradski vijecnik, dopredsjedavajuci vijeca, clan vise komisija u gradskom i opcinskom vijecu clan vise odbora i skakin ahbab takodjer. Dodik najpodliji i najprefrigsniji lik u sarajevu nasao da proziva nacelnika koji je podjelio pomoc sirotinji. Fuj.
Bravo za Ibrahima. Ibrahime, samo naprijed. Svako dobro ti zelim.
Ovaj Ibrahim je lopovcina a ne lopov.... samo da tuzilastvo radi svoj posao....
Kontali vijećnici uzeti sebi Bajramluk. A ka'e Hadžibajrić drage sestre i braćo to je novotarija u vjeri!
A gdje behu te pomoći kad se desiše prirodne nepogode 2014. godine?
Dohakat ce tebi ibrice mali ova tvoja papanka,a nisi bolje ni zasluzio,sta uradi jedna seljoberka od tebe
Valja Ibrahimu nadmiriti silne žene koje ima!
@crnirobot pogotovo onuu njegovu tuljumbu
Hadžikradić - lopov. Po(Pušina) - lopov. Nastavite niz...
Sramota kada se ovo cita .Istina je da su nekoga pomogli i istina je da taj neko ce glasati za doticne .Npr.Ostao sam bez posla i aplicirao za jednokratnu ,a u Sarajevu sam podstanar i od nasega vrlog HADZI-klempica sam samo dobio klempu iza uha .Bravo Hadziklempicu
Da dodam , vezano za Juku Pušinu. Šta ti komandante više, koji qlinac, radiš u tim klupama?. Koga glumiš? Pa vidiš istog Ibrahima svaki dan, i sad ko biva, preko low level portala, šalješ zahtjeve da ti predoči nešto. Nisi više šef policije, pa se informiši preko Bakirovih ljudi, ako te još neko ferma.
Ako su date u prave ruke to je ok ali ovi pioniri od političara odma uče kako se rastaliti.
Hadzibajricevim najblizim i malo daljim rodacima i onim sekama sto ih voda sa sobom seljak
Igore, ne spinuj. I tvoje natezanje je krenulo baš kad se, eto odjednom, podijelio novac, i tvoje spamanje "vječnog" Hadžibajre je samo lajanje pod prozor- također predizborno kako njemu prebacuješ. Jel ti problem CK Stari grad? Daj ne provaljuj se, ili neka te jarani informišu bolje....Hadžibajriću ne možeš ništa ni ti, ni tvoja stranka. Zaveži i prihvati se posla.
Hadzibajric kriminalac pere pare pred izbore.
hehe..jadni vijećnici..nema njima paušala...
Ovo je najveci kriminal u vrijeme pandemije. Nazalost on je jak a sad ima tuzilastvo preko Dine koje ga cuva