Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicno izjednacavanje. Svima po malo po prstima i nikom nista.
Idu linijom manjeg otpora. Svi su kao grijesili. Manite se suplje nego nam pomozite konkretno. Ako zelite.
Pogledajte sta se zamjeri Baketu, a sta ovoj dvojici i opet ih stavljaju u isti kos, hajd sto stranci ali sto mi unutar sebe izjednacavamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Predsjednik El Salvadora Bukele koji je ocistio kriminal sa ulica i napravio ekonomski prosperitet je rekao za Ameriku: Nemojte raditi ono sto vam govore da radite, radite ono sto oni rade u svojoj drzavi.
Zar ima ista logicnije od tog? Njihov narod po ustavu ima zagarantovano pravo da se naoruzava, a ovdje je verzija demokratije da se oruzja boji i musko a kamoli zensko. Spremni za klanje vjecno bosnjaci
Nejasno mi je ovo za "vojnu snagu Bošnjaka" zar je to nešto drugo nego vojna snaga Bosne i Hercegovine i kome onda smatraju da takva snaga predstavlja prijetnju? Da li također smatraju da npr "vojna snaga Amerikanaca" je nešto drugo od vojne snage Sjedinjenih Američkih Država i da li takva snaga predstavlja nekom prijetnju u SAD?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ali i "miljenike hambasada" spomenuše haha. Ovo je da Gavrilu poprave imidž zbog izdaje i onoga što nije htio reći za agresiju Hrvatske
Njima godi ova situacija a vi prozivajte. Godi od Daytona hahah
nide veze isto ko fadila radi pisama na crnu listu
Iiii...., Šta če biti , što ih je prozvaooo..? PS;...ovo je žešča ubleha , Zapadaaa...
ko su ovi s baketom
SAD ne šire samo mržnju, oni aktivno proizvode međudržavne sukobe i građanske ratove širom svijeta. Upravo su birokrate SAD-a od Dejtona do danas aktivno radili na razgradnji i podjeli bošnjačkog naroda. Aktuelna Trojka je njihov najuspješniji produkt preko koga će u doglednoj budućnosti od Bošnjaka, koji su imali svoju državu, načiniti balkanske Kurde.
Jebiga ne mozete biti i kurdi i palestinci..
Ne mogu zaboraviti prebrojavanje i eto ti
NAROD KOJI IMA 40% IZDAJNIKA (NIP, SDP, NS) NE ZASLUŽUJE DA IMA DRŽAVU! ZASLUŽUJE SUDBINU PALESTINACA, KURDA, CINCARA PA I CIGANA.
Hajmo dzukele kod gazde na razgovor.
Ova trojica sa slike protjerala vise od 200 hiljada ljudi iz Bosne i Hercegovine u zadnji 10 godina
Ova trojica su toliko štete učinila da nam ni praunuci neće stići popraviti.Proklet bio dan kad ste došli na ovo tlo koje ste zatrovali svojom prisutnošću.
Pa koja je kvalifikacija bar za promil teža
Sad kako amerikanci napravise izvjestaj rusenje drzave i izjave da cemo je braniti ako je neko bude rusio sve je to isto.
Ovo izjednacavanje patriotskog i agresorskog ponašanja je bolesno
Amerima niko ne valja. Najbolje nek postave svoje ljude. I demokratija ce da vlada po uzoru na SAD.