Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimane u srcu europe nitko ne želi. Turska je kandidat za EU već 30 godina. Europa je kršćanska. A muslimani u BiH su na rubu znanosti. Neznaju što hoće, malo bi s arapima , malo sa EU, pili bi alkohol, pa nebi, išli bi u Siriju pa nebi. Danas vole Srbe, sutra Hrvate. Glavna stranka SDA sve goli lopov, pola optuženo za krađu pola za ratne zločine.
Niko. Ne Želi hrvatski fašistički ološ u EU. Nikad nije bila Europa 100posto kršćanska. Nego se vi Skutori pripazite da vam Bošnjaci ne naprave naplatne kućice u Donjoj Mahali na bulevaru. Pa ćeš opet se morat vozit preko bijelog svijeta da bi stigo u Jasenicu i na Bunu. Nije neretva granica izmedju slobodne Bosne i UZPa. Ima još nekih 300 metara na desnoj strani i to vas boli. Pamet u glavu !
A jesi onaj pravi kamenjar šugo jedna.
Arman Zaluhić iz SDP-a se lažno izjašnjava kao ostali da bi uzeo mjesto Ŕomu ili Makedoncu ili bilo kome. Klasika lažno izjašnjvanje. Kao Fejzić iz Goražda. Kako se dogovoriti s prevarantima.
Kako ovo Mostarci zakomplikuju, pa da zdrav mozak ne može odgonetnuti ni šta se hoće ni šta se neće, ni šta predstavlja bojazan ..ni ko se boji?! Podveleška i škutorska seljačka podmuklost...
Predratni strazar danas vedi i oblaci na lijvoj obali FUJ.
Problem Mostara je problem i BiH odnosno hrvatskih opstrukcija i rušenja države koje je do sada imalo podršku od strane minder Bošnjaka iz Sarajeva kojima je BiH od Marindvora do Kozje ćuprije. Ako danas nije jasno da je hrvatska politika veći dušmanin ove države i bošnjačkog naroda nego i jedan drugi, nikad neće ni biti jasno i ova država će biti uništena.
Čekajte čekajte
Ja mogu samo izrazit zabrinutost 😄
Poslije dozvole da Dodik uradi ono u Banja luci,OHR je nebitan vise u Bosni i Hercegovini.Molim narod BiH da im pokaze izlaz.Hvala
Već oprobana nelogičnost u političkom životu BiH...' ...nema potreba da se žurimo iako insistiram da se nađe što prije..."
Poželjno insistirati do penzije.
Znaci, poceli smo… 😴