Komentari (325)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam nacionalista ali je 100% upravu covjek
Sumska republika ce se ukinuti .Da li sad, ili za 5 godina, ili za 10 godina, nije toliko ni bitno. Ukinuce se sama od sebe na kraju krajeva, kad srbadija razguli vani trazeci koru hljeba.
@SRECAN DAN REPUBLKE SROSKE SVIMA KOJI SLAVE
Ono kad Nijemac priča o genocidu i Amerikanac o demokratiji :-D
Haha koji mu je zeleni napisao clanak,nebitan lik ko i ovaj portal
Jedan nemac se ohrabrio da priča o genocidu...?!?!?!
Kao i 1992. tako i danas nikog nije briga za stavove Srba. Preglasavaju se i namataju im se stavovi a kad se pobune onda se nazivaju četnicima i koljačima.
Bog kažnjava i tvorce Dejtona.
Kad jedan Švabo priča o genocidu to se zove crni humor.Prvo reci koliko je Nemačka pobila u prvom i drugom svj. ratu djece,žena,staraca,Jevreja, Roma, Rusa i drugih naroda. Da su Rusi bili krvožedni kao vi ni jedna glava švapska ne bi ostala.
Samo naprijed...
Srpska propaganda je dobro isplanirana akcija koja se sprovodi u miru, a koja je opasnija od puške, tenka i samog rata. Za cilj ima satanizaciju kompletne nesrpske nacije, a na području Bosne i Hercegovine to se odnosi na sprovođenje tzv islamofobije prema Bošnjacima i širenju laži i obmana, a sve u cilju ugnjetavanja vlastitog naroda.
Nevjerovatno koliko smrda/četalja na ovom portalu ima🖕🏻
Haha čuvali ga za danas Pustite ljude da slave
Haha ali ga covjek utjera svaka cast, Srbi bosanski dakle su na fikretovim respiratorima haha🤣🤣
Nisam ja potpisao nego alija,ne moze se to ukinuti,tako je kako je ili zivi ili srli,tako ste Hrvatima rekli,sad vama tako dolazi,vidite kako je sad.
Volio bih vidjeti kojim pravnim aktom ili akcijom moze on ili bilo ko drugi ukoniti Republiku Srpsku. Mozete nas samo istrijebiti silom, drugacije to necete postici. Mozete i da crknete od mrznje i muke zato sto nista drugo ne mozete. I da, NIKADA necemo prihvatiti floskulu da smo nastali na genocidu. Sta se onda nama desilo 500 godina pod Turcima? I pogledajte malo znacenje rijeci genocid. Niste i nikada necete biti u pravu.
Razumijem da je nekima tesko shvatiti, ali nisi veci Srbin ako si za dejton. I velicina Nijemaca se ogleda u tome da su raskinuli sa nacizmom i opet postali svjetska sila. To je ogledalo velikih nacija. A sto se tice Turaka, sto bi Zukorlic rekao, da su vas milovali 500 godina izlizali biste se. Dosta Srba je Turke u to doba smatralo oslobodiocima, ali eto koga briga sta je bilo prije 500 godina, idemo dalje.
Prijedlog za rješenje krize u bosni !! Svi hrvati u hrvatsku i njemačku , svi srbi u srbiju i rusiju , muslimani u tursku , a bosnu prepustiti sexy migrantima !!
Najljepse bi bilo da nas nema al kad nestane nas kao matrice tog momenta nestajete I vi ... Njemacka ubila pre 75 godina 30 miliona sad demokratska drzava, Ameri da ne nabrajan zadnjih 75 godina koliko ratova, Englezi???? I svi demokratski I uce nas kako ziveti. Y nas 130000 poginulo ukupno I to je katastrofa, u drugom svetskom ratu ubijeno milion ipo Srba civila I nikom nista? Licemerje..
Halal ti vjera Stefane.