Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🚜🚜🚜
󾓦󾓦󾓦🏁🛫
@VolimSteroide ... I ja sam Bošnjak, ali ovo je smiješno. Nismo ih mi Bošnjaci otpremili na traktorima nego HV u Hrvatskoj. Pa odakle ovoliko pluseva od strane Bošnjaka?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"STEVANDIĆ TRAŽI MEĐUNARODNU INTERVENCIJU ZBOG DEKLARACIJE SDA". Pa i biće intervencije opanak jedan, samo, nisam siguran da ćete biti sretni u kojem smjeru ta intervencija ide! Vlaaahahahahaha
󾓦󾓦󾓦󾓦🕵
kakav sporazum dva entiteta, retardinjo. Entitet je posledica mirovnog sporazuma. U Dejtonu, ovo razjareno pleme nije imalo direktnog pregovarača, njihov zastupnik je zločinac Milošević.
Pravi masni krmak
Kanton Sarajevo ima 1.5 puta veći bruto proizvod od republike srpske.U BiH srba ima manje od 20 posto od cjelokupne populacije BiH a drže 49 posto teritorije BiH koju su stvorili na genocidu i srbi treba da svate da je srpska republika privremena kategorija i ne može opstati i ona će biti ugašena.
Kanton Sarajevo ima 1.5 puta veći bruto proizvod od republike srpske.U BiH srba ima manje od 20 posto od cjelokupne populacije BiH a drže 49 posto teritorije BiH koju su stvorili na genocidu i srbi treba da svate da je srpska republika privremena kategorija i ne može opstati i ona će biti ugašena.
Šta ima Stevandiću, 49% kažeš, od toga 30% vukoje*ine, ni to 19% posto gdje žive 'ljudi' neće ostati naseljeno jer će se odseliti na zapad...
Pogledaj se jadan!!!Od cega si ti frustriran???
Moj Stevane nadri doktore, biće da se ne pita ni vas a ni ove iz SDA, nego je USA dala mig baketu u kom pravcu će se ići tako da džaba mlatiš jezikom. Imali ste od 92 do 95 paradržavu pa pristadošte na Bosnu i Hercegovinu. Znači nisu vas ni pitali....
Sjeti se medjede da je Kninska krajina nestala za dva dana
tih 49 % posto sto kontorilisete je genocidom dobiveno, treba vas stalno napominjat
Dudaković i V korpus je bio duboko u RH i onda su zajedno sa Olujom nastavili prema BL, koja je bila prazna tj 🚜🚜 su odvezli srbe, i Clinton ih je spasio s tim što je naredio ABiH i HVO da se povuku..
Spremite traktore, bosanski sinovi su spremni na sve. Jos je ziv Atif, i mnogi komandanti, ABiH moze se formirati veoma brzo, i osloboditi okupirani teritorij BiH. Nece Karadzicev cilj se ostvariti koliko god to zeljeli.
Gle'aj mu podvaljka, k'o pelikan :) Pa kad kontrolisemo samo 27%, kako onda biramo Hrvatima predstavnike, blokiramo dodatne kredite za RS :) Kako?
nije isto broj stanovnika i velicina površine legendo.
Sta ti hoces debeljuco jedan, jedino si poznat po zvakanju i to sto si ljude maltretiro po Krajini u njihovim kucam dok fronta vidio nisi. Ali zato se jesi obogatio dok su posteni ljudi provodili najbolje mladalacke dana po rovovima. Znam sta pricam jer smo se vidjali u BL 1993!
Kakvih 27? 23
cp kontrolise 49% jada i bijede