Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi mu glavudže muha je ne može obletiti za tri sata
Kruzni tok
Bumbar on leti u krug, a ovo krme bi muha zaobisla
Možel ko reći OHR i Šmitu da idu kući, došli nama u Federaciji sprovoditi ugnjetavanje, pokazali ste nam svima sa neodlaskom u Banja luku zbog čega ste ovdje , mrš kući Švaboooooo
Schmidt je ovim potezom pokazao da vise ne vazi Dejton i da se pakuje kuci
gooUser1691989503. U sridu jarane. Daj da ih pustimo više za njihovim političarima. Pa neka međusobno upražnjavaju njihov prenapumpani kolektivni ego.Neka se dive jedni drugima u svesrpskom fašističkom svetu, jer nema ni trunka nade da bi Srpsko društvo došlo do nekog osvješćenja, žali Bože normalnih Srba kad žive među toliko ograničenim ljudima.
Ako neko laze to si ti debelo krme.
Evo ga.... javio se i ratni taksista i kupljač zlata po kućama ...
Naravno da nije bilo barikada, tu se slazem sa svinjolikim cetaljem. Smitler je jao prvo kukavica i kao drugo nema volje da ucini ista dobro za ovu zemlju.
Vozac crvenog kombija..
Skloni su balvan revolucijama samo imaju problem da umjesto balvana oni završe na traktorima.
Rok rok roooook
u RS-u je sloboda kretanja za razliku od FBiH normalna stvar :))))) :))))
Nije bilo barikada nego se Her Šmit sasro
blaga riječ je antipatican.....
nikad nisam vidio ovako ruznog vepra
Krme, vrijeme ti je da odgovaraš za zločine.
Auuu, prepade me ova cudna pojava.👺nocas cu imati nocnu moru od ovog lika.Cuj nije bilo barikada, pa Smit zna kad vam muha preleti preko Rsumske. Cim ti tako reagujes, znaci da je istina.Bjezi prikazo.
Čuj ovog...za razliku od Federacije...jarane moj pitaj one koji rade iz RS u Federaciji kako se kreću po istoj...nije valjda da imaš komplekse...
Krmak-glavonja-Serandić laže kao i većina smrdonja.
Podbradak ni jedne!!!!!