Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Stevanović svakim danom sve više liči na krmka. Do idućih izbora će početi i da rokće.
Srbiji fali Čedo Jovanović za 100% bolji život svih građana u Srbiji ,ali posto Bosanski Srbi (njih 180 hiljada sa državljanstvom Srbije ) odlučuju izbor predsjednika, to je druga stvar .Srbijanci po društvenim napadaju Bosanske Srbe ,kao što se vi mjesate u izbore u Srbiji ,dalje od nas ...
Krmci liče na Stevandića!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glup , gluplji , snsd , stevandić !!!
Vucic i slicni njemu su od Srbije napravili crnu rupu u Evropi. Zemlja tuge i mraka. Narod sve kriv.
Stevandicu fukaro jedna, cujes li ponekada sebe sta govoris? 🤮
Ostavite ih odmah, pogotovo i vi. Mars iz BiH
Izbor je nikad lakši. Uvek Vučić.
Narod ce uvek poverenje dati Vucicu koji je svojim delima i zasluzio isto!
Izbor je lak. Na jednoj strani Vučić i njegova politika koja je dala rezultate a na drugoj svi oni koji bi da se dočepaju fotelja.
Republika Srpska je zagledan u Srbiju i pažljivo prati sva dešavanja. Zato naš narod preko Drine dobro zna da je Vučićeva politika najbolji izbor.
Stevandić je apsolutno u pravu. Samo Vučić nudi sigurnost i napredak zemlje.
Naravno da je jasan odgovor, Vucicu i samo njemu i nikome vise.
Srbija je dala poverenje Vučiću. Treba to poverenje i da ponovi 17.decembra jer od njega nema bolji.
Napadaju čoveka samo zbog jedne rečenice
Jedino Vučić ima viziju i planove. Svi ostali su nedorasli da vode zemlju.
Po tome pitanju izbor je veoma lak i odgovor je Vucicu.
Ako mislimo na našu decu, omladinu, moramo im svi ukazati koliko je SNS učinio za Srbiju, opozicija nikada neće uraditi ni pola koliko SNS, njima je važna fotelja, novac, zato SNS misli i bori se za narod Srbije.
Slažem se s Vama da je izbor jednostavan ako razmotrimo čije bi nam ideje, vrijednosti i sposobnosti najviše odgovarale u vođenju države.