Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se ne odreknete muslimanskog krnjeg novca od pdv-a, koji vam je dala trojka.
Uhapsiti ga jer govori protiv Ustavnog Suda BiH
DOK GOD OVI DRZE SUDOVE FIRME TUZIOCE BICE OVAKO STANJE .DOK NE DODZE NAROD PAMETI SKOLOVANE MLADE LJUDE IZABERU KOJI CE RADIT ZA DRZAVU VRATIT PRAVDU PRAVOSUDZE U RUKE NARODA NE NACIONALNI STRANKI.SA OVIMA SE BRZO RIJESI U ZATVOR GDJE IM JE MJESTO NEBI IH BILO U NOVINAMA TV NAROD BI BIO MIRAN I LJEPSE ZIVIO BEZ NJI.
OVAKO TO IZGLEDA KAD OVCE 30 G BIRAJU NACIONALNE STRANKE KOJE SU SVE UZELI POD SVOJE SUDOVE TUZIOCE FIRME U KOJIMA SU GLASACI .SVE TO RADI ZA NACIONALNE STRANKE NE ZA NAROD KAD TOLIKE GODINE NISTE MOGLI MLADE LJUDE IZABRAT SKOLOVANE.OVI BI DAVNO BILI ZATVORENI I SAD BI BILO MANJR PROBLEMA.
Nenade, dabogda ti ovo, dabogda ono...
Ako je iko krnji, to je sumska
Kad je ovaj krmak osvanuo u ruskoj Dumi sa ovacijama jasno je postalo da slavenski narodi i svijet u cjelini prolaze kroz vrlo ozbiljnu egzistencijalnu krizu.
A naš Željko ide u židovski nacionalni kongres JVC i drži govor!
Ucjenjuju, mrcvare, rade sta zele ne bi li otcijepili dio Bosne. A ako to ne mogu onda mogu uvoditi bezakonje kao sto to Vucic radi u Srbiji. Zahvaljujuci tome nikad drzave, zakona, pravila, demokratije. Da ima i z od zakona ovaj ratni zlocinac ne bi bio na slobodi izmedju ostalog.
Što krmak nešto prepada 🐷….
Ma ove bilmeze iz govnastog rs treba sve smijeniti.Oni su kocnica napretka cijele Bosne.Evo sada nema sda- s , pa opet sranje.Ne kritikujem ni trojku ni sda , ali ko god bude na vlasti u federaciji imati ce veliku muku sa bilo kim iz rs.Njihov cilj je po svaku cijenu i uz vlastite zrtve da pokusaju da izmjeste rijeku Drinu.U svakoj recenici iz rs vidi se da je cilj isti.I jos kazu mirni razlaz.Pa gdje to ima " mirno se razici".Valjda ocekuju crveni tepih i vatromet jos da im se priredi.
Gdje ste genocidasi sta ima pozdrav izistocne Bosne sto je etnicki ociscena srbski svet toje Milosevicweva zapovjest i pravoslavne crkve. sad molim Klix da me iskljuce zbog istine.
Ne moraju imenovati sudije. Ustavni sud će normalno raditi i donositi odluke i bez njih.Sasvim dovoljno pet sudija za kvorum i punovažno odlučivanje. To je po Dejtonu,a po Dejtonu je i rs,pa ako takav sud ne priznaju onda nema ni rs.Nije to švedski sto pa da uzmeš šta ti se sviđa.
Nije da necete, vec nemate sebi podobne... Nece niko normalan sa imalo obraza da se valja u blatu kao ove svinje...
Stevandicu doci ce sud i vrijeme kada ce ti biti sudjeno za “crveni kombi” i zlocine u Banja luci koje si napravio! Taj zlocin ne zastarjeva!!
Šteta, ne treba. Uglavnom sudije treba da budimu nezavisne osobe !!! Stevandicu ne pitas se nista!
To smo već znali kad je ovaj "nezavisni" što je podnio zahtjev za penzionisanje najavio svoj odlazak, nego, bitnije je dokle su sudski procesi protiv secesionista i kako će trojka odgovoriti na ovaj dodatni udar njihovih dragih koalicionih partnera, sa kojima oni znaju kako će. ;)
Đe su ljudi uopšte?!? :D Kad rekoše da se neće svađati, nisam znao da to znači POTPUNO NESTATI SA POLITIČKE SCENE, BEZ REAKCIJE NA BILO ŠTA!!!
Danima, sedmicama, mjesecina nam se obraćaju "zagledani" u srbiju. Svaki dan, svakodnevno. Komentari, reakcije, mišljenja, prijedlozi, okupljanja, prijetnje, obećanja i poruke.Mediji to uredno prenose, kao da su stranačko glasilo, tobejarabi. Ovaj drugi dio koalicionih partnera lagano, bez reakcije, zadovoljni primanjima i naknadama, službenim vozilima i pratnjom za sebe i svoju porodicu! Ljepota životna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)