Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni Adolf nikada osudjen je li to znaci da nije zlocinac?
@gooUser1560535434 ne bi se cudio da nam ovakva garnitura plasira u udzbenike historije da hićo nije zločinac. Poceo je opet fašizam da buja.
Ukidajte mogucnost komentarisanja, to su na vijesti. ba vec uradili zbog "posjetioca" iz genocidnog krnetnjaka. I ovdje su se nakotili. Nemaju druga posla, nezaposlenost u genociditetu je ogromna. Klixe, obavezno da dezinfikujes prostor za komentarisanje, zivimo u vrijeme korone!
@liveevil , aha, evo krmeta koje piše grafite
smece jedno ceetnicko!
Maloumnik jedan... Sa kim ja treba da državu pravim
Pa dokle ovi smradovi od ljudi i nacionalisti poturaju i non stop ista fora se ubacuje da bi se skrenula paznja sa sadasnji problema sto oni Kradu i Pljackajuu u ovoj nesreci Corona19 Ovu nasu Bosnu jadnu pa to sve treba na Goli otok i Uza zid Fasite
NARAVNO DA NIJE, ON JE BALKANSKI MESAR
Haha smrdiš četo...
Slobo čovjek zapada, svukao je serve u ravan vise neg obiliči
Nacionalni huškaš = 4000 KM plata
Vid' te kaki si, ko da te Kemiš pravio !!!
Gicko Četo Prasić
dabogda ti on bio rodbina olosu...
Ovaj Stevandić je glup
Da je ovo pravna država ti bi zbog ovakve izjave u zatvoru završio
krme spsko
Zato ti i tvoj odred sa crvenim kombijem jeste