Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS je privremena kategorija da se zaustavi rat.
Tačno tako. Da je Bosna oslobođena na pravi način,ovaj bi davno bio u zatvoru ili bi se krio po Srbiji kao i mnogi drugi.
Neka te Gicko, ne lazi sam sebe na sabahu... 😁
viid ga kakav je hahaha ko krme :D
ukupio se stoji ko K.rac hahaha
Sta je vas uspjeh bando sovinisticka treb i na vama napraviti isti takav uspjeh
Matere ti se na.e.em,krmak.
Izgleda poput samog entiteta gadno i izhabano….
Koja faca,ni mati mu se ne obraduje kad ga vidi😂
Zar je moguce da ovakvi fasisti uopste egzistiraju danas. Srpstvo pa srpstvo. Kako vise mogu biti toliko jadni i napaceni? Nevjerovatno fakat. Otkud tolika mrznja prema svemu nesrpskom? Mene bi bilo stid biti srbin.
Ovaj lik je baš oličenje RSa. Glup, tup i teško upotrebljiv.
Kim Jong Ung za siromašne🤣
Lik ko Kim Jong-Un kad ga narucis na AliExpressu
aahahahah
jel ukipio se stoji ko K..ac hahaha
Na RS graditi budućnost je vječna nestabilnost i nesreća za sve koji žive u njoj i BiH, jer je napravljena na zločinu i ubistvima nedužnih. Znali su to svi potpisnici Dejtona. To što se glorificira kao osvojena teirorija od strane samo jednog naroda koji ni na kakvom papiru nema prednost na spram drugih ukazuje na zločin, fašizam i aparthajd.
Oprostite seljaci dobri ljudi ,ali ovaj stevandic je okorjela seljacina, zloba i IQ mu se vidi na licu, dovoljno ga pogledati, zamisljam ga u pregovorima za investicije na engleskom sa menadzerom Porschea, dok mu sipaju vodu u casu, a on se prznojava, jer vidi rakiju ispred sebe, mislim da bi ostavio lijep utisak i osvjetlio obraz svim svojim glasacima
Ako nastavite ovako desit ce vam se isto ono sto i šumskoj krajini.
Taj svoj najveci uspjeh Srbi su postigli tako sto su svog Agenta Aliju Izetbegovica instalirali za Lidera Bosnjacke strane koji im je legalizovo Agresiju i amnestiro ratne zlocine Medjunarodnim Mirovnim Ugovorom u Deytonu.
koja produhovljenst, karakter i elokvencija isijava iz ovog lika 🙃
Vas je uspjeh GENOZID jado?
Genocidna tvorevina poluprazna olupina presječena na tri dijela kod Brčkog i kod Goražda. Bošnjaci se moraju vraćati na svoja ognjišta i politički se aktivirat i sabotirat tu vještačku tvorevinu iznutra, a s vana je treba opstruirat i blokirat svaki dan na svaki mogući način