Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad jos dodaj par hiljada k9j8 svaki dan dolaze i rade u sarajevu i da toga nije nebi ih bilo ni pola u istocnom jer bi otisli trbuhom za kruhom
desetine hiljada
Svi u njemačkoj niko ni otišo za rusiju , odkud to ?
Jel se ono preziva Ćosić njemu je u genima laž
Ma mora na našto da se pažnja usmjeri, da jadni narod ne obrati pažnju na prazan dzep jer se silna lova dala za ratu,jedino kokuzaner je spreman na to
Sjedim nedavno tako u jednom kafiću u Sarajevu sa jednim sarajevskim "srbinom" koji je na nagovor Krajišnika pobjegao '92 (živi i Vojkovićima) i zvoni mu telefon. Taj neko na drugoj liniji ga pita: "gdje si, šta ima? a on na to odgovara: "nema ništa, evo me u gradu."
pa nema ih u RS-u citavom 157.000 kad citavu "Republiku" saberes
jucer sam pisao : cini mi se da u bivsoj drzavi vukojebine poput Pala su se pikale u statistikama kao unutar velegrada Sarajeva ? sta je danas? kako to danas stoji? A sta bi sa uputama tadasnjeg SDS-a? Svaka vam cast, uspjeli ste ono sta nisu uspjeli prvi nacisti : sacuvati nacizam. GTRS manipulise bolje sa statistikama nego sa parama. GTRS nema helera, GTRS ce vrlo brzo nestati.
Hvala Bogu, dosli smo mi Focaci da popunimo rupe
ja ne znam zasto se iko pravda koliko ima srba u Sarajevu. Ko im je*e mater, pobjegli na brda, pucali na nas i sad se nesto zale Sta je sa istocnom bosnom i ostalim dijelovima, gdje su tu Bosnjaci????
Svaka čast dr.Stevanović!!!
Sad se vidi kako funkcioniše USA shema: Escobar 2 g. ovdje trubi kako je najveći problem u BiH korupcija, njega po shemi "Kula" prate domaći kvislinški mediji: Face tv, Avaz, N1...koji šire izmišljenu aferu "respiratori" - da bi sada kad je narod "zreo" krenula hapšenja Bošnjaka koji nisu na UZP i US liniji. Bošnjački narod "medijski obrađen" likuje na hapšenja "lopova" koji su u rangu Simatovića i Stanišića. Sad kad su Bošnje "pečeni" idemo na Treći!
korupcija jeste najveci problem
Stevanović je ostao ovamo, a nekako mi se čini da je mentalno onamo.
Svi pošteni Srbi kao što je Stevanović su izdajnici za Ćosića i kosača trave iz Laktaša.
Sjećam se dok su svoje stvari prodavali po ulicama prije nego što će se pokupiti i otići. A neše žene sa djecom silovane i torturisane dolazile u grad. Još se moraš krvnicima pravdati. Dokle više?
Sve će doći i proći al Bosna opstaje pa opstaje,,ko uzainat dušmanima i sa lijeve i sa desne strane,,čast izuzecima
Kad vidim šta iznose sad o stvarima za koje svi znaju istinu, mogu misliti kakva je zaista stvarna historija Srba i njihovih pohoda u prošlosti. Njihova historija brat bratu 80% laž