Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vec je 2 dana niza od navedene, sta cekate?
Koliko ti je u sobi? kod mene na kip prozor otvoren i opet ne pada ispod 22C, ako puste grijanje otvorit cu ga sirom nek grije vani
Ovi u toplanama samo znaju kad treba ugasiti u oktobru,novembru,decembru itd,kad je lijepo vrijeme,tu su eksperti,ugase u 9 ujutro,puste u 8 navece,a racuni isti ko da griju po cijeli dan,kako je to namazano.
nek ste se svi odjavili sa plina cim je prvi put malo poskupio i sad kukate. Kod mene stan od 50m2, zimi kad je najhladnije ne prelazi 120KM, ljeti 10 - 12KM, a jos plin koristim za toplu vodu i kuhanje. evo ja sad mogu sebi grijanje upaliti.
15 oktobar je oficijelni datum. Bilo da je temperatura -5 ili 25 oni cekaju 15 oktobar...Tuga
ma kakvo grijanje ljeto je jos kalendarski zalili smo se jao kako je vruceeeeee
grijanje kao vik,od 2:00 do 5:00
Jel vakat vise upaliti grijanje,djeca,stari,bolesni...
u decembru
Fadil bi rekao "Sezona grijanja počinje kad počne." and I find it beautiful.
pocece cim zahladni
možemo par dana ako zatreba malo i grijalicu upaliti, ne treba kmecati odmah.
Mogu i oni obustaviti fakturisanje. Sto kukaju odmah
U Austriji vec grijanje gradsko radi
mislim da nam je svima sad toplije kako znamo da u austriji radi grijanje
Bolje pitati Orbana, on je Ventil za Balkan, nasi ventili su uvijek odvrnuti i otvoreni ali rezervoari prazni dok se prvo ne uplati duplo, jer se mi ljutimo na Putina i uvodimo Rusiji sankcije
Ljeto je bilo vrelo, zidovi su zagrijani, zapravo u stanovima je sad tek ono pravo ugodno. Nemojte grijati jos, taman sam pozelio ovo.