Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Grudama se rodio mali Ivek, buduci ministar finansija u BiH. Cestitke majoriziranim roditeljima
Iz Gruda i treba biti ministar financija jer Grude prema poreznoj BiH imaju 55,6 mil. KM mjesečnog fiskaliziranog prometa što je per capita 4.007 KM, Široki je na 111.5 mil. KM, per capita 3.725 KM, a Posušje je na 69.5 mil. KM per capita 4.591 KM. Kanton Sarajevo ima mjesečno 1,2 mlrd. KM fiskaliziranog prometa, per capita 2,831 KM. Bošnjin najbogatiji KS jako zaostaje po potrošnji per capita za Zapadnohercegovačkim općinama.
Kolko li ti pored racuna 'modroplavi' jos imas racuna na klixu sa kojih zavadas narod?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U pravu je covjek. Nekakav papanski zakon od unazad 20 godina treba da procjenjuje sta je grad. Zakon je napravljen za papke da bi se moglo reci da su iz grada,jer su tek dosli u grad 95. Bosanskih carsija je bilo odvajkada. Zna se ko su carsijaneri,bez obzira iz koje carsije dolazili. Ima crta,nit,nacin odgoja i ophodjenja
Bravo majstore....
Stolac je prelijep grad. Prošle godine sam ha prvi put posjetio. Okupao sam se lijepoj Bregavi, napravio nekoliko super fotkoca za uspomenu. Posjetio sam i arheološko nalazište Daorsa, međutim, žalosno je što se bar pristojan put nije napravio do ovog mjesta. Stolac ima nešto svoje, zbog čega se pamti... Hercegovci čuvajte tu ljepotu koju imate :)
jedini koji normalno razmislja
@Lifestyle22 Boze sacuvaj cuj 5 profila na Klix - u, pa ljudi, ti i takvi poput tebe, jeste li vi normalni??
Obradovic je kum seljacine Šepica a papak isti kao Šepic
Potpuno je u pravu, nekadasnji grad je postao rusevina, nemaš gdje kupiti cipele, odijelo, šešir, peglu, televizor, šporet, nemàš pozorište, nema kino, nema poštenu firmu da zaposli silne sa biroa itd,itd...
A ti se ubio za sesira😂😂😂
kakvim glupostima se bave sda-ovci
Ne daju bošnjaci ni da Travnik postane grad jer znaju da bi se onda Nova Bila odvojila u zasebnu općinu sa 99,9% hrvatskim stanovništvom, i to u sred Bosne
Travnik je vezirski grad,bio i ostao. To samo ustasama moze past na pamet pa se nasli u 2021. Godini proglasavati gradom.
Sda ispunjava zelje hinjama iz hdz.
Hoće li ostat sela u entitetu bez statusa grada?
Glup si. Pretpostavljan gradjanin anno 95'
Kad bude bošnjak načelnik bit ce med i mlijeko
Stolac grad?!? Nagrada za aparthejd?!? Nagrada za krstove podignute na kuli gdje ih nikad nije bilo?!? Nagrada za ruševine, napuštenu autobusku stanicu, nemar prema stanovništvu 26 godine nakon rata?!? Nagrada za ratne zločine, ruka podignuta za glasanje mrtvih, ruka u zraku za hdz, nagrada za suncobrane "ožujskog“, za šahovnice sa druge strane ulice?!? Jeste li bili u Stocu, u posljednje vrijeme? Paralelni univerzum u centru grada!
lajk na izlaganje. mi smo isto preko noci postali grad, a nikad veca seljacina nije vladala gradom..
Goražde ima status grada. Goražde u kojem ne živi više od 10.000 stanovnika, u kojem je infrastruktura katastrofalna, i još se vide brojni ožiljci rata. Grad u kojem ne postoje biskop, gradski bazen, gdje gradska dvorana nema grijanje u zimskim mjesecima. Kojom forom niko ne zna, ali eto ima status "grada".