Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj onog debila u pozadini, on ti je najveci krivac
Gledaj njive Izdajnika kao popisan stoji. Vec dogovorio izborni za Covica i Dodiku drzavnu imovinu, a sad dobio klempu od Americke ambasade.
Evo nam i Stojanovića, nije se oglašavao od kako mu je Dragan Čović naredio kako da glasa, a on jadan u petak kaže jedno a Draganče kaže ovako i bude tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prošle sedmice šeruju se slike rahmetli Nijaza Durakovića.Nijaz je 2002.godine napustio sdp ,vizionarski je predvidio kako će ta stranka izgledati u budućnosti.Pa i ova sabotaža Bogićevića.
ova stranka bi trebala biti ko Nekad Zgp i Hidrogradnja.jedan snazan motor.za privredu.manje poreze. za pravdu. halo ba.gdje ste pravi Crveni. Da su oni stari Crveni danas bi bilo ko 1984. ovo je smijesno. daj ba! da otvore bilo sta za 1000 radnika. ne ovo sivace presvlake ...
SDP FAŠISTI I NACIONALISTI ISTO KAO I SVI OSTALI
Odavno vise fukare nije bilo u SDP-u. Ni casti ni karaktera. Fuj...
Zar ti imaš mišljenje?
Igore u pravu si. Obojica su bezlicni,posebno ovaj Skaljic
gledaj onog blente što se pogeo.koda se upišo u gaće.
Stojan promijenio priču otkad im je Poglavnik u nemilosti Ambasade. A sad: Magarac bio ko se nije skrio.
Ma je li to moguće!!! Da Stojan, videći da brod tone ne priprema sebi odstupnicu.
Irfan Cengic je izdao Bogica. Petljanac
nije Irfan
Komunjare su zlo bili ostali. Jos se samo Bosnjaci pale na ovo zlo
Naravno da nije... Nermin urusava sve.... zbog toga i gubite clanstvo i glasove...
Najgore po SDP je što te neće ozbiljno shvatiti nego nastaviti isto dalje.
Nije vodstvo stranke na visokom nivou ima brat bratu 20 godina
Bogicevic ne zna da SDP vodi politiku na osnovu misljenja rukovodstava nekih svojih KO da se multinacionalnost moze provoditi mozda jos samo u Sarajevu,i da sam Predsjednik Partije ili Presjednici KO u nekim sredinama izvan Sarajeva,ne mogu biti ili nece biti nikada pripadnici neke nacionalnosti.Pojavom nekih novih stranaka i koalicija sa njima to je jos vise izrazeno.
Stojanovicu nemate hrabrosti da javno kazete da je Niksic prodao stranku za fotelju. Primjer samo jadan u nizu. Zbog glasa Terezine Piric vratio RMU Banovici crnolistasu Kukicu. Zbog toga OO SDP Banovici podnosi ostavku cime je ugasio tracak svjetla u Banovicima. Vrijedi li to njegove fotelje itd.