Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je najveće zlo koje se moglo dogoditi ovoj državi u iva tepka vremena . Eksperti za dužničko ropstvo i kršenje građanskih prava podrškom Šmitu za njegovo diskriminatorsko ponašanje . Što prije nestanu sa političke scene ,to će država prije prodisati.
30 godina mi trpimo zo zlo koje se zove SDA.
kolumbo, vas je schmidt nametnuo, pomnozio Bošnjake sa 0 iako ih je 80 posto u FBiH, taj isti schmidt ide da kontrira presudi kovacevic i esljp
mozda Smith ide po upute za grdjansku odnosno ide da sazna nacin kako da provede sve to
Čuj ovog bradatog ma me svoje muž bio.
SDA je najvece zlo koje je snaslo Bosnjake.
M R Š
Kakav član sdp ne može ga niko očima vidjeti
kad ce se tebi s. u. d. i. t
Zašto šuti Trojka o namjeri Šmita da ide u Strazbur i sruši presudu Kovačević i time od Bosne učini aparthejd državom nejednakih prava za sve njene građane? Zato što im je draža fotelja dva čovjeka ,Nerke i Dine od demokratske i prosperitetne države .
Jel to ovaj misli sprovoditi samo na 22% ili sire??? MARS!!!!
Pere se
Petokolonaš
gouser Realnost je da treba drugo poluvrijeme pa cemo onda vidjeti hoceli biti B...žka u tzv Rs
Peta kolona,čitava trojka
Prije svega treba prihvatiti realnost, a ne vječito živjeti u zabludama. Sr ba više nema u Federaciji, ova druga dva naroda nema u RS. Rat i poratno doba su učinili svoje, došlo je do nacionalne homogenizacije teritorija, samim tim besmisleno je insistirati na sprovođenje ovih presuda.
Na koliko teritorije?
A što presude po tužbama ne sprovodite i građanima KS ne platite što je njihovo
Vadiona za ono 24%. Svo vrijeme igrao za Čovića (koji ga je i postavio na poziciju potpredsjednika) i sad se prez izbore malo vadi. Reci to Njivi, svom podaniku, neka on promijeni stav prema presudi kovačević.